Reply To: Glume…

Home Forums Miscelaneous Diverse / Miscelaneous Glume… Reply To: Glume…

#62538
dragos
Member

Dacă ţi-ai găsit femeia visurilor tale, ia-ţi adio de la celelalte vise.

Cine să-i mai înțeleagă pe tinerii din ziua de azi?
Fac sex neprotejat dar în schimb au huse la telefoane…

Bula opreste in dreptul unei masini ce stationa la semafor, unde la volan era o domnisoara superba. El ii zambeste si coboara geamul de la portiera. Domnisoara ii zambeste la randul ei, coborand si ea geamul, la care Bula ii spune:
“Aha…si tu te-ai basit?”

Doi indragostiti stau pe iarba intr-un parc, ea delicata si sfioasa, el nerabdator si incordat. Intre timp alti si alti indragostiti veneau sa se aseaze pe iarba. Incepe sa se insereze, iar vantul adie usor aducand aproape miresme de ierburi parfumate…
Ea: Ce mult imi place cum canta greierii!
El: Nu sunt greieri, sunt fermoare.

O doamna a dat plapuma la reparat şi, văzând că se apropie sezonul rece şi lucrarea nu este gata, a trimis următoarea scrisoare:
”Stimate Domnule Plăpumar, va rog sa executaţi lucrarea aşa cum ne-a fost întelegerea. Eu pun la dispoziţia dvs. faţa şi dosul şi, pe deasupra lâna mea, pe care va rog să o scărmănaţi bine şi să o băgaţi toată, pentru ca îmi place sa fie cât mai groasă şi cât se poate de lunga, când întind picioarele, sa nu iasă afară. Dacă faceţi lucrarea ca lumea, v-o recomand şi pe soacra-mea. Dânsei îi este ruşine să vină, ca nu ştie ce să facă cu dosul până spală faţa, care-i mult mai uzată. Vă rog sa-i desfaceţi toate încreţiturile, ca să nu se lase la lucru. Plapuma ei poate să fie şi mai scurtă, dar să fie groasă, că baba este bătrână şi se încălzeşte greu.’

Numai femeia poate, trezindu-se la ora 6, sa intarzie la serviciu pentru ora 9!

Un tip ajunge mort de beat acasă, nevastă-sa îl ia la palme:
-Mai bei mă porcule?! Zi mă, mai bei?!?!
El, cu greu reușind să ridice capul:
-Toarnă…

O blonda se trezeste in miez de noapte plina de sudori… Spre dimineata sudorii au plecat la munca!

Intr-o zi am vazut un soarece la mine in bucatarie. M-am dus, am cumparat o capcana pentru soareci si m-am intors acasa cu ea ca sa prind bestia. Numai ca mi-am dat seama ca nu mai am branza ca sa pun in capcana. Cum era cam tarziu si nu mai aveam chef sa ies, am pus poza unei felii de branza in capcana. Va dati seama cum am ramas a doua zi dimineata, cand in capcana mea era prinsa poza unui soarece!

Ion se trezeşte în toiul nopţii singur, în pat, fără nevastă-sa Maria. Iese afară şi o caută. După ceva timp o găseşte lângă o căpiţă făcând dragoste cu Gheorghe şi îi zice:
– Ce faci Mărie ? Mâine, poimâine te-oi prinde şi cu ţigara…

Un tip agață o femeie extrem de grasă și o duce acasă. Ajung ei în pat și tipul se suie pe ea… După câteva momente o întreabă:
– Auzi dragă, ai ceva împotrivă să sting becul ăsta din tavan?
– Nu, de ce, ești pudic?
– A, nu, dar mă cam arde la buci!