Reply To: Glume…

Home Forums Miscelaneous Diverse / Miscelaneous Glume… Reply To: Glume…

dragos
Member

O femeie trebuia sa treaca noaptea printr-un cimitir, dar ii era frica. La un moment dat vede un tip care venea in intampinare si-l roaga s-o conduca. Merg impreuna…omul spune bancuri…femeia rade…la un moment dat femeia spune :
– Ce barbat amuzant sunteti !!
– Sa ma fi vazut cand eram in viata !

Intrebare la Radio Erevan:
– Cum pot sa-mi invaț copilul de 5 ani cât inseamna tva-ul?
Raspuns:
– Mancandu-i un sfert din inghețată.

Cica trei persoane, o gagica tare bine, cu sotul mai in varsta, plus un marinar ajung singurii supravietuitori ai unui vas scufundat, pe o insula pustie. Tipa cu sotul cel batraior si obosit stau de vorba pe nisip. Marinarul, cocotat intr-un palmier. La un moment dat le striga : Bai, ia nu va mai regulati atata. Sotul raspunde, unde vezi dom’le ca ne regulam ? Dupa o vreme marinarul, iar : Dom’le mai opriti-va din regulat. Sotul, iar, bai unde vezi tu ca ne regulam ? Dom’le, de aici din palmier, vad ca va regulati. Nu se poate raspunde sotul. Marinarul zice, vin-o dom’le aici in palmier, in locul meu, eu in locul tau si ai sa vezi si matale ca nu mint. Cei doi schimba locurile. Marinarul :
Ei ce parere ai taticu’ ? La care sotul raspunde : Ai dreptate dom’le, de aici din palmier se vede intr-adevar, ca va regulati.

Pilotul:
– Doamnelor şi domnilor, tocmai am atins viteza de croazieră de 900 km/oră…
Şi apoi completează:
– Numai de decolat nu am reuşit încă…

Vine Ion la doctor:
– Doctore, nevasta ma inseala pe rupte si totusi nu imi apar nici un fel de coarne. Uitati-va si dvs, neted ca-n palma…
– Nu va faceti probleme, chestia cu coarnele e numai o vorba, nu exista cu adevarat.
– Pfui doctore, mi-ati luat o piatra de pe inima, eu credeam ca am lipsa de calciu…

Bula se intalneste cu Bubulina de Ziua Femeii, 8 martie.
Bula: Buna iubi!
Bubulina: Buna iubi, daa nu uiti ceva?
Bula: Ce anume?
Bubulina: E 8 martie!
Bula: Da si ce?
Bubulina: E ziua mea!
Bula: Aaa, si cati ani implinesti ?

Intr-un teatru, un ins statea intins pe trei scaune. Plasatoarea vine la el si ii explica:
− Domnule, nu aveti voie sa ocupati decat un singur loc…
Individul nici nu se misca.
− Domnule, insista plasatoarea, nu puteti ocupa decat un loc, va rog sa eliberati celelalte doua locuri.
Din nou, nici o miscare. Plasatoarea il cheama pe directorul teatrului si-i explica situatia. I se adreseaza si directorul:
− Domnule, va rog frumos, eliberati celelalte doua locuri.
Vazand ca nu obtine nici un raspuns, directorul cheama un politist.
− Cum te numesti, cetatene ? il ia tare politistul pe individ.
− Vasile, raspunde cu vocea stinsa tipul.
− Aha, si de unde esti ?
− De la balcon, raspunde individul cu durere in glas.

La o receptie, un dresor de purici facea demonstratii cu puricele John care sarea exact acolo unde-i spunea dresorul. La un salt, puricele greseste si sare in sutienul unei doamne elegante.
Doamna il recupereaza pe John si i-l inapoiaza dresorului.
Acesta vrea sa continue demonstratia, dar puricele refuza sa mai sara. Revoltat, dresorul se adreseaza doamnei:
-Stimata doamna, ma scuzati, dar acesta nu este John!

Intr-o noapte, la spital, o asistenta blonda il scoala pe pacientul care dormea adanc si ii spune:
– Treziti-va, am uitat sa va dau somniferul..!!

– Cruta-mi viata, pescarule, zise pestisorul de aur si iti voi indeplini trei dorinte!
– Vreau sa fiu tanar si frumos ca Apollo, sa castig un miliard de lei la Loto si sa am o adevarata dravela cat a calului lui Napoleon.
In cateva zile, pescarul nostru deveni tanar, frumos si miliardar. Dar cu a treia dorinta a luat plasa, deoarece din lipsa de informatie n-a stiut ca Napoleon n-a avut cal ci iapa!

In urma inundatiilor din ultimele zile din Capitala , se va lansa un nou show intitulat ” Vaslesc pentru tine”.

– Cum o cheama pe noua ta prietena, aia blonda?
– Nu stiu, insa toti o alinta “Bebelusa”…
– Stii de ce?
– Pai, banuiesc pentru ca-i tare dulcica, nu crezi?
– Nu de asta, ma, iti zic eu…Pentru ca daca nu-i dai sa suga, incepe-a plange…

I:-Ce este un trabant in varful unui munte ?
R:-O minune !

Culmea căldurii:
-Sa spui: Brr, ce cald e!

Ghicitoare:
“Afla-ti viitorul” 50 roni
Prostituata:
“Bucura-te de prezent” 50 roni

Aseara am ajuns iar torpilat acasa si prietena imi spune ironic: “Tu, cand erai la bar, te-ai intrebat ce o sa imi spui cand ajungi acasa ?”
Eu, la fel de ironic ii raspund: ” NU! Dar ma duc inapoi, ma intreb, si vin acasa gata intrebat !”

– Taticule, eu cand voi fi mare vreau sa ajung Papă
– Fiule, trebuie sa-ti spun ca te afli pe drumul cel bun: acum esti Papă Lapte