Reply To: Glume…

Home Forums Miscelaneous Diverse / Miscelaneous Glume… Reply To: Glume…

#62882
dragos
Member

http://www.gsp.ro/international/campionate/smsex-o-ziarista-belgiana-a-fost-hartuita-ani-la-rind-de-fotbalisti-antrenori-arbitri-si-colegi-jurnalisti-433692.html

Atrăgătoarea blondă, prezentatoare TV şi editorialistă la Het Laatste Nieuws, a dezvăluit cîteva din mesajele primite pe telefon. Cele ce pot fi publicate. “Sînt însurat, dar putem fi parteneri de sex”, i-a transmis un jucător de la Waregem

La 33 de ani, o blondă sexy nu poate trece neobservată în lumea fotbalului, mai ales dacă e prezentatoare TV şi scrie constant editoriale în cel mai important ziar.

Pentru belgianca Hilde van Malderen, jurnalismul sportiv a fost un coşmar. Zi de zi, timp de mai mulţi ani, ziarista care apărea în Het Laatste Nieuws şi la televiziunea flamandă VTM a fost hărţuită sexual. Jucători, antrenori, arbitri şi chiar colegi din mass-media o asaltau cu mesaje pe telefon.

Hilde nu le-a şters, le-a adunat şi a publicat multe dintre ele în cartea sa, “Speelgoed” (“Joci bine”) lansată la sfîrşitul lunii trecute la Bruxelles. Iar Het Laatste Nieuws, ziarul său, le-a arătat cititorilor. Cîteva, cele mai “light”. Şi nu a dezvăluit numele vinovaţilor. Doar cluburile lor.

– Ştii că îmi place şampania? Vreau să te acopăr cu şampanie şi să o beau de pe pielea ta. (Fotbalist FC Bruges)
– Sînt însurat, dar pot fi partenerul tău de sex (Jucător Waregem)
– Te aştept la noapte acasă (Jucător FC Bruges)
– Eşti o curvă! (Ziarist)
– Marţi, la aeroport, în toaleta bărbaţilor. Te bagi? Ai curaj? (Antrenor din prima ligă)
– Apari în toate visele mele erotice (Arbitru)

“A devenit violent”
Marion Aydalot, ziaristă la postul de radio francez Europe 1, n-a uitat cît de greu i-a fost să discute cu jucătorii lui PSG. “După două interviuri, unul m-a invitat în jacuzzi. Iar altul era obsedat de mine, era imposibil să vorbeşti cu el. A devenit violent”.