Reply To: Glume…

Home Forums Miscelaneous Diverse / Miscelaneous Glume… Reply To: Glume…

dragos
Member

Un rus, un francez şi un român vorbeau despre cum află ei dacă i-a înşelat soţia.
Rusul:

– Eu vin acasă, trântesc uşa, sparg dulapul şi urlu la ea: „Spune repede cu cine m-ai înşelat, că te sparg!”. Şi e clar că îmi zice cu cine, de frică să nu o bat.

Francezul:

– Nu e elegant aşa. Trebuie să fii şiret. Eu mă duc la ea şi îi zic: „Auzi tu, am auzit că m-ai înşelat cu…“ şi zic un nume repede, la nimereală, şi ea îmi zice cu cine. Dacă nimeresc un nume, e bine, dacă nu, asta e, încerc data viitoare.

Românul:

– Eu mă duc în bloc la mine, bat la vecina de dedesubt la uşă şi când deschide îi zic: „Eşti o curvă!”. Şi ea îmi zice: „Eu sunt curvă? Dar nevastă-ta, că s-a culcat cu Vasile de la etajul 2, Ionel din blocul vecin şi Grigore, şoferul de la alimentară, cum este !?”.
………………………………………………..

O blondă îşi sună iubitul şi spune:
– Te rog, vino şi ajută-mă! Am un puzzle nenorocit şi nu ştiu de unde să încep!

Tipul întreabă:

– Şi ce-ar trebui să iasă?

Blondă:

– După poză de pe cutie, un tigru.

Tipul se hotărăşte să dea o fugă. Blondă îi arată masa pe care stăteau toate piesele. El se uită la piese, se uită la cutie, şi zice:

– În primul rând, orice ai face, nu ai cum să asamblezi piesele astea ca să arate ca tigrul de pe cutie.

Apoi îi ia mâinile şi-i spune:

– În al doilea rând, vreau să ne relaxăm. Să bem o cană de ceai,şi apoi… – oftează – apoi ne apucăm să punem înapoi cerealele în cutie..