Reply To: Cristian Irimia 07.07.1981

#63226
lucian
Member

sa nu mai aud ca siman n-are bani sa-si plateasca angajatii sau darile la stat, pentru ca voi fi primul care-l voi scuipa in fata. E adevarat ca unele taxe fata de stat sunt aberante, dar el este cel care s-a angajat sa preia echipa cu RISCURILE si cheltuielile care le implica acest lucru. De asemenea, el este cel care a negociat contractele jucatorilor, antrenorilor si ale celorlalti angajati si normal ar fi sa isi respecte ceea ce a semnat!

Pana acum, am tacut chitit, pentru ca pierderile pe care le-am avut iarna asta nu mi s-au parut asa dureroase, stiind de “performantele” pe care le-au inregistrat in sezoanele precedente Gala, Negru, Ciobi sau marele, mega-ultra-giga antrenorul si caracterul Dan Petrescu. Era clar ca puteau si pot fi inlocuiti cu succes, sper eu, de ceilalti jucatori din lot de pe posturile lor sau de Gabita Balint. Ca daca dupa aceea, ei vor ajunge la echipa nationala (cum sustine sus si tare Dan Petrescu) asta e alta poveste si chiar le doresc din tot sufletul sa reuseasca, dar repet, ei sunt de inlocuit!

Dar acum, vad ca se ingroasa gluma. Kiki, chiar daca nu mi-a fost pe plac acum cativa ani, a dovedit in timp ca poate fi altfel fata de ceilalti plecati. Jucand cu succes pe mai multe posturi, el a fost cel care ne-a scos de atatea ori din rahat. Este indiscutabil, cea mai mare pierdere de dupa plecarile lui Dini si Padure. El nu este chiar asa de usor de inlocuit!

Pana ieri dimineata stateam linistit gandindu-ma ca promovarea nu poate fi decat floare la ureche, iar acum, parca dintr-o data mi s-a schimbat subit optica de a privi lucrurile. Veti zice ca s-a obtinut o suma foarte buna de transfer si ca nu trebuia ratata aceasta ocazie. E adevarat, dar trebuie sa aduci si ceva nou, nu numai sa vinzi, sa vinzi sa vinzi!!

Ce dracu’ vrea Siman de la echipa asta, in afara de profit personal? Sa-l vad zbatandu-se pentru imbunatatirea terenurilor de joc si a stadionului – pe care nu vom putea juca in cazul, Doamne ajuta, al promovarii! sa il vad ca isi plateste banii la timp fata de angajati! Ce face el este ca profita de situatia economiei romanesti si a modului in care poti face bani in tara asta pe seama altora. Dar cand preiei o echipa de fotbal la mijloc sunt si sentimente care trebuie cel putin respectate, daca nu si alimentate cu rezultate.

Sa-l vad ca face ceva pentru echipa asta nu numai pentru buzunarul propriu si abia atunci il voi aprecia si respecta![/u]