Reply To: Cristian Irimia 07.07.1981

#63270
sorin
Member

Nr.2981 / Miercuri, 7 Martie 2007 Prosprt
A revenit Cristi Irimia

destins Irimia este bucuros ca a scapat de stres si promite sa faca tot ce depinde de el pentru a ajunge jucatorul de altadata
DESTIN Considerat la un moment dat viitorul fundas dreapta al nationalei, fotbalistul a avut numai ghinioane, dar vrea acum sa se întoarca la performanta.

Pentru Cristi Irimia, drumul de la bucurie la tristete a fost mai scurt decât se astepta, iar chinul ce a urmat nu-l doreste nici dusmanilor sai.

In iarna lui 2005 a prins un transfer nesperat la Dinamo Kiev si se parea ca postura de viitor fundas dreapta al nationalei, în care îl vazusera multi, capata consistenta. Irimia impresionase la Sportul, Rapid si Dinamo, fiind unul dintre putinii jucatori plecati din Regie împreuna cu Dan Petrescu, carora nu li se putea reprosa nimic. Retras ca fundas, dupa ce jucase în linia mediana, “Kiki” a crezut ca la Kiev îsi va gasi consacrarea. Numai ca socoteala lui nu s-a potrivit deloc cu realitatea. In Ucraina s-a accidentat repede si atunci a început calvarul. Medicii i-au pus un diagnostic gresit si, din cauza unei infectii la deget, era sa-si compromita cariera. Când s-a realizat de fapt ce are, a fost trimis în Germania, unde si-a revenit cu greu. Pierduse însa trenul Kievului si revenirea a însemnat de fapt trimiterea constanta catre echipa a doua. Nimic mai rau pentru un fotbalist de 25 de ani, uitat parca de cei care crezusera în el. Satul sa astepte o noua sansa, Cristi a cerut sa fie lasat în tara, unde s-a întors în aceasta iarna. S-a pregatit bine si sâmbata a redebutat pentru Sportul, fiind cel mai bun fotbalist de pe teren. Pâna sa redevina ce a fost, mai e însa destul, însa timpul de deocamdata de partea sa.

4 partide a jucat Irimia sub tricoul lui Dinamo Kiev, formatie la care s-a transferat de la Dinamo Bucuresti în 2005

73 de jocuri în prima divizie are Irimia. El a evoluat pentru Sportul, Rapid si Dinamo

Mihai Oprea