Reply To: Sile investitoru’

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B Sile investitoru’ Reply To: Sile investitoru’

#63366
Ultras
Member

Din ProSport

Şiman, samsarul (17.03)

Pierdere. Transferul la Rapid al mijlocaşului defensiv Negru (nr. 15) i-ar putea costa pe studenţi promovarea

În primul meci al returului, echipa din Regie a primit două goluri de la Dacia Mioveni, adică atîtea cîte au primit în întregul tur!

Principalii adversari ai studenţilor în lupta pentru promovare, “pandurii” din Tîrgu-Jiu, îşi freacă deja mîinile de bucurie: “E clar, Sportul nu mai are forţa din tur”. Chiar şi antrenorul Gabi Balint recunoaşte că au fost greşeli de marcaj grave la golurile argeşenilor, punînd însă totul pe seama relaxării jucătorilor săi la adăpostul avantajului de trei goluri. Adevărul este că defensiva studenţilor a devenit fragilă după transferul “extremelor” Irimia şi Ciubotariu, al stoperului Galamaz, precum
şi al închizătorului Negru, mutări care l-au obligat pe Balint să improvizeze.
În ultimele opt luni, nu mai puţin de 10 fotbalişti au plecat de la echipa din Regie, determinîndu-l pe Dumitru Dragomir, preşedintele LPF, să-l caracterizeze pe patronul Vasile Şiman drept “samsar”, adică o persoană care face din orice obiect de negoţ. Un calcul simplu ne arată că preşedintele studenţilor a încasat în opt luni peste 1.200.000 de dolari din vînzările de jucători.
stefan.alexandru@prosport.ro

17 martie 2004