Reply To: 20.03.2004 Rarora Rm Valcea – Sportul Studentesc 1-5(0-2)

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B 20.03.2004 Rarora Rm Valcea – Sportul Studentesc 1-5(0-2) Reply To: 20.03.2004 Rarora Rm Valcea – Sportul Studentesc 1-5(0-2)

#63475
ultrasro
Member

B2 / RARORA – SPORTUL 1-5

În minutul 23 al partidei Rarora – Sportul Studenţesc, la un atac al gazdelor, vîlceanul Nicolae Stanca l-a faultat pe bucureşteanul Florin Maxim. Din contact, fostul fotbalist al Stelei l-a lovit pe “centralul” Cristian Balaj. “L-am vazut pe Maxim rostogolindu-se la picioarele lui Cristi chiar cînd acesta se pregătea să scoată cartonaşul galben din buzunar”, a declarat asistentul Traian Marchiş. Deşi a avut dureri mari, băimăreanul a condus pînă la capăt prima repriză, însă la pauză a rămas la cabine şi a fost înlocuit de către Marchiş. La staţia de amplificare s-a difuzat apoi un anunţ prin care erau căutaţi în tribune arbitri care să oficieze la tuşă. Aflat din întîmplare la stadion, vîlceanul Florin Păunescu l-a substituit la linie pe Marchiş.

După partidă, Balaj a plecat spre Bucureşti cu maşina proprie, pentru a fi consultat de doctorul Pompiliu Popescu. Acesta l-a diagnosticat ca avînd o entorsă la genunchiul stîng şi i-a imobilizat piciorul într-o atelă. Arbitrul FIFA a ieşit din cabinetul medical şi s-a urcat în maşină pe locul din spate, lăsîndu-şi unul dintre colegi la volan. “M-am temut la venire pentru că abia puteam apăsa ambreiajul cu piciorul stîng! Nu ştiu cît voi sta departe de teren, dar sper că voi reveni cît mai repede”, a declarat Balaj înainte de a porni. El va putea reveni pe gazon după o perioadă de recuperare cuprinsă între 4 şi 6 săptămîni.

“A fost fault la arbitru!”
Dan Udrea
– Cristi, ce s-a întîmplat la Vîlcea?
– A fost un duel undeva spre centrul terenului, în care jucătorul Rarorei a avut o intrare mai dură la un fotbalist al Sportului. Eu eram foarte aproape de locul contactului şi m-am uitat imediat la buzunarul cu cartonaşe pentru a-l avertiza pe vîlcean. Din inerţia fazei însă, bucureşteanul a venit peste mine şi m-a lovit involuntar cu piciorul, în genunchiul stîng.
– Ce ai făcut în continuare?
– Era minutul 20 şi ceva, am continuat să conduc meciul pînă la pauză, pentru că eram încălzit. La vestiare însă, piciorul mi s-a blocat şi nu-l mai puteam îndoi. Doctorul Sportului m-a consultat atunci pe loc şi am decis că nu mai puteam continua. Ca să fac haz de necaz, pot spune că a fost un fault la Balaj!

RARORA RM. VÎLCEA – SPORTUL STUDENŢESC 1-5

RARORA: Aniţa (46 Andreescu) – N. Stanca, Bărbuţ, Ştefănescu, M. Pufu, Naniu – I. VOICU, M. CIPRIAN (66 M. Popa), Olaru – C. Constantin, Văcaru (73 Rostaş). Antrenor D. Teleşpan
SPORTUL: R. Stanca – St. Stancu, Şt. Stere, Raţiu, Rusu – Oae (77 Ioviţă), Cruceru, C. LAZĂR, Maxim – G. BUCUR (85 Varga), MAZILU (63 Curelea). Antrenor G. Balint
Arbitri – Repriza I: Cr. Balaj 6, Tr. Marchiş 6, D. Necula 7 (toţi din Baia Mare)
Repriza a II-a: Tr. Marchiş 5 (Baia Mare), Fl. Păunescu 7 (Rm. Vîlcea), Ed. Necula 7 (Baia Mare)
Spectatori: 3.500

CUM S-AU MARCAT GOLURILE

0-1 – Mazilu (41) / G. Bucur a lobat peste Aniţa, Ştefănescu a scos balonul din foarfecă de pe linia porţii şi Mazilu a înscris cu capul.
0-2 – G. Bucur (45 – pen.) / G. Bucur a căzut în careu talonat de Bărbuţ şi Cristi Balaj a acordat uşor penalty, transformat de acelaşi G. Bucur
1-2 – I. Voicu (51) / Naniu a executat o lovitură liberă şi I. Voicu a înscris de la 16 m
1-3 – G. Bucur (78 ) / a înscris cu capul de la 6 m.
1-4 – Maxim (83 – pen.) / a transformat un penalty acordat după ce Traian Marchiş, trecut la centru în locul lui Balaj, a apreciat eronat că Ioviţă a fost faultat în careu
1-5 – Cruceru (89 – pen.) / a executat lovitura de pedeapsă acordat în urma unui duel dintre acelaşi Cruceru şi Pufu (OBSERVATIE: a fost faultat Curelea nu Cruceru)

21 martie 2004