Reply To: Renovarea bazei din Regie (2004)

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A Renovarea bazei din Regie (2004) Reply To: Renovarea bazei din Regie (2004)

#64283
Gabi
Member

Am fost astazi la stadion si am discutat cu seful santierului de acolo. Omul e convins ca pe 19 va fi gata cu totul. S-au pus scaune la tribuna I-a, cam o treime din tribuna, arata super :D . Omul cu pricina a zis ca Stefan cel Pinalty si nesfant o s-o ia in dinti cu siguranta.
Din cate am inteles se vor pune scaune pe tot stadionul, nu doar tribuna intai. Pentru inceput, ca sa primim licenta, se vor pune la tribunele I si a II-a. Restul pe parcurs.
Se va asfalta TOTUL, mai putin terenul de joc, evident.
S-au inlocuit instalatiile sanitare,s-au instalat conducte de cupru, deh lui Viorel Curu nu-i place pexalul.
Acelasi domn, Viorel Dosu, a zis ca nu e buna copertina de la oficiala, trebuie cu 75 de cm mai in afara. Sper din tot sufletul sa se urce sa masoare, daca se poate sa fie si beat cand face treaba asta 👿
De maine se suplimenteaza echipa cu inca 100 de muncitori :D
VaSila trece pe acolo si are pareri pe banii altora. Noroc ca nu prea il baga nimeni in seama ca altfel terminau pe 19 iulie 2024.
Betonul de la baza tribunelor a fost curatat, s-a pus o plasa de metal, s-a tencuit, marti cel tarziu se zugraveste.
La ce am vazut eu acolo, cu cele cateva sute de scaune montate, cu vopseaua aferenta si celelalte reparatii, am un feeling ca stadionul va arata mai bine decat ala din Cotroceni, nu exagerez!

In concluzie, nu disperati fratilor ca va fi bine:) O sa-si roada dusmanii unghiile de oftica, Stefan cred ca va innebuni (daca mai e cazul).
O sa trec si maine pe acolo, vreau sa vad sutele de muncitori, poate fac si niste poze.