Reply To: Renovarea bazei din Regie (2004)

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A Renovarea bazei din Regie (2004) Reply To: Renovarea bazei din Regie (2004)

#64310
Tavi
Member

Cazul Maxim si cazul “Uite licenta, nu e licenta” au o oarecare asemanare.

Un semnal de alarma privind stadionul si viitorul in A al SS a fost tras inca de la sfarsitul turului diviziei B sau chiar un pic mai inainte. Va mai amintiti desigur iesirea lui Siman de dupa finalul meciului de la Fieni din ultimul meci din tur.

Daca in cazul Maxim Sile n-a scos (oricum n-a scos el propriu-zis ci o terta persoana) banu’ pentru transferul jucatorului decat atunci cand a fost amenintat cu Divizia C, in cazul de fata, asa-numitul “Ia licenta, na licenta”, a existat o incetineala cu iz bugetar si specific balcanic in demararea lucrarilor. Cand si cine va scoate propri-zis banii nu mai este treaba noastra. Arhitectura, arhitectura ajutata …

Deosebirea majora este ca lucrarile au inceput iar mai devreme sau mai tarziu stadionul va arata asa cum trebuie pentru a primi licenta.

Din cate inteleg Constructorul are un termen de predare. Daca ce face el este si pe placul faimoasei Comisii si daca si hartiile necesare (Contestatie, recurs, etc) vor fi facute la timp atunci toate acestea nu vor ramane decat probleme administrative si echipa nu va avea probleme la redebut pe propriul teren!