Reply To: Renovarea bazei din Regie (2004)

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A Renovarea bazei din Regie (2004) Reply To: Renovarea bazei din Regie (2004)

#64318
Ultras
Member

@ramos wrote:

Aproape gata in Regie
Sportul Studentesc se pregateste pentru Divizia A Marti 13 Iulie 2004

Se pare ca avertismentul primit de cei de la Sportul Studentesc privind baza din Regie – reamintim, Comisia de licentiere a cluburilor nu a acordat studentilor licenta de club profesionist, in special din cauza stadionului, departe de criteriile cerute pentru o arena din primul esalon – a fost bine inteles. Ieri se lucra in continuare la stadion, care, in acest moment, e gata-gata sa se apropie de ce trebuie: vestiarele sunt aproape total renovate, tribuna oficiala are alta fata, iar locurile pe scaune se apropie de cifra ceruta, 3.000, urmand ca pana in toamna toata arena (circa 12.000 de locuri) sa fie cu locuri individuale. Din cate se pare, pana pe 20 iulie totul va fi gata, asa ca Sportul Studentesc va avea sanse mari ca la ultima examinare sa primeasca atestatul de club profesionist si, in consecinta, dreptul de a evolua in “A”.

Acest articol este din Romania Libera. In editia tiparita apare si o poza cu tribuna I dinspre Crangasi in care apar scaunele. Acest articol apare in urma unui mail pe care eu l-am trimis la redactie, din cauza articolului de ieri cu Ceahlaul care se pregateste de A. Poza este cea facuta de Ovidiu. Tin sa-i felicit pe cei de la redactia Sport de la Romania Libera, pentru ca au dovedit ca pot sa relateze si altfel.