Reply To: Renovarea bazei din Regie (2004)

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A Renovarea bazei din Regie (2004) Reply To: Renovarea bazei din Regie (2004)

#64349
ion
Member

@Ultras wrote:

Continuati sa o dati pe Sile. Daca nu vroiati senzatii tari, atunci ar fi trebuit sa inchirieze un alt stadion, situtie care cel putin mie nu mi-ar fi convenit. Cat priveste renovarea va dau un exemplu: Sile vine in fiecare zi se intereseaza de stadiul lucrarilor, dar nu-l baga nimeni in seama. Toti discuta numai cu Mac Popescu.
O faza misto: si-a dat cu parerea Sile cum ca ar trebui sa se faca nu stiu ce lucrare in plus, la care constructorul (patronul) i-a spus cat costa, ceea ce la demoralizat si nu a mai deschis discutia despre asa ceva. 😈

Da-mi voie sa am parerile mele si sentimentele mele visavis de Siman si situatia de la Sportu’…Daca ar fi fost in regula ce se intimpla la echipa ,nu eram in stare sa-l ironizez pe Siman ,chiar i-as fi multumit public !E o discutie mai larga si chiar nu are rost s-o reactualizam(situatia o stii si tu si cred , ca mai cu lux de amanunte decit toti)