Reply To: CFR Cluj Napoca

Home Forums General Football Fotbal Intern / Romanian Football CFR Cluj Napoca Reply To: CFR Cluj Napoca

#64604
dragos
Member

http://www.gsp.ro/gsp-special/media/exclusiv-cum-se-faceau-platile-catre-jucatorii-lui-cfr-gazeta-a-intrat-in-posesia-unor-documente-bomba-445229.html

Dezvăluiri de senzaţie în numărul de astăzi al Gazetei Sporturilor! Ziarul publică detalii incredibile după ce a intrat în posesia unor documente care explică totul despre strategiile financiare folosite de clubul clujean.

Cînd se transferau la CFR, jucătorii semnau convenţii civile cu clubul, dar din 2012 au început să încheie aproape lunaracte adiţionale prin care renunţau la foarte mulţi bani din contracte. Aceste sume le erau însă plătite prin Fundaţia CFR 1907 Cluj, pentru evitarea unor taxe şi impozite.

În numărul de astăzi al Gazetei, care poate fi răsfoit şi în varianta online, aici, mărturii ale surselor ziarului! Din motive lesne de înţeles, cei care ne-au pus la dispoziţie aceste documente au ţinut ca numele jucătorilor care apar în acte să nu fie făcute publice.

Toate detaliile despre cum se desfăşurau lucrurile în cazul unui fotbalist care, spre exemplu, avea un contract cu CFR de 20.000 de euro pe lună. Ce strategii financiare erau folosite, plus confirmări din partea unuia dintre fotbalişti, doar în Gazeta Sporturilor!