Reply To: Stiri din presa – sezon 2004-2005

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A Stiri din presa – sezon 2004-2005 Reply To: Stiri din presa – sezon 2004-2005

#64633
cameliu
Member

Vasile Şiman, patronul clubului Sportul Studenţesc, a declarat, într-o conferinţă de presă, că gruparea din Regie nu va avea în sezonul viitor un buget mai mic de 1,5 milioane de dolari.
“Trebuie să avem linişte şi răbdare. Bugetul pentru viitorul sezon îl vom stabili pînă la începerea campionatului, dar oricum nu va fi sub 1,5 milioane de dolari. Totul depinde de transferurile care se vor face, de cheltuielile de la club, de salarii”, a comentat Şiman.
Vasile Şiman a afirmat că are mare încredere în Dan Petrescu. “Contractul lui Gabi Balint se termina pe 30 iunie, dar el a ales deja să plece la Galatasaray Istanbul, ca antrenor secund. Am colaborat foarte bine cu Dan Petrescu în turul campionatului trecut, atunci am reziliat contractul de comun acord deoarece a avut ofertă de la Rapid pe care n-a putut să o refuze, mai ales că avea o colaborare de 14 ani cu Ioan Becali. Sper ca acum colaborarea noastră să fie mai lungă. A avut mai multe oferte, dar a ales Sportul. Avem planuri pe tremen lung”, a spus Şiman, care a adăugat că speră ca Sportul să obţină rezultate bune, pentru a creşte valoarea clubului şi a jucătorilor.
Oficialul grupării studenţeşti a menţionat că ierarhiile din campionat se stabilesc pe teren. “Ne costa foarte puţin să rămînem în Divizia A, dar onoarea nu se cumpără şi nu se vinde. Nu am fost în conflict cu Dumitru Dragomir atunci cînd Sportul nu a fost programată în campionat. Nimeni nu poate influenţa rezultatele. Am luat 49 de goluri atunci, ce pretenţii poţi să ai? Normal că am retrogradat. Oricum, sîntem singura echipă din lume care a primit o pedeapsă care nu există în regulament, dar totul a pornit de la o greşeală a noastră”, a spus Şiman.