Reply To: Stiri din presa – sezon 2004-2005

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A Stiri din presa – sezon 2004-2005 Reply To: Stiri din presa – sezon 2004-2005

#64685
Giani
Member

Nu ar fi decat una din magariile fecaliste, cu care deja ne-am obisnuit. Cineva zicea mai sus ca fecali e shmecher: nimic mai fals, e o nulitate. Pentru simplul motiv ca nu stie sa “lucreze” finutz: se baga precum boul si isi trambitzeaza in gura mare orice intentie. In plus, are niste pretentii exagerate: Cristea, luat de la Bacau pe nimic, pleaca de langa tzintirim contra sumei de 30 M$. Asta cum va suna?

Sper ca Gigel sa invetze din ce a patit Paduretz, in mod sigur analfabetul isi va bate joc de el, asa cum a facut si cu alti fotbalisti. Sper ca Siman sa fie baiat destept si sa ii dea lui Gigel atat cat cere, astfel incat sa poata prelungi contractul cu inca ceva ani buni. Si apoi sa il dea in vara la adevarata lui valoare: 1-1,5 M$. Iar fecali asta e un nemernic: devalizeaza cluburile mai slabe: i se pare mult sa dea bani pe Gigel, dar nu i se pare exagerat sa ceara cat ar cere Juve pe Beckham pentru un tanar atacant semiobscur cu calitati net inferioare celor ale lui Bucur. Individul e paranaoic, nu ii vad un viitor prea indelungat in fotbal si nici in afaceri.