Reply To: Stiri din presa – sezon 2004-2005

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A Stiri din presa – sezon 2004-2005 Reply To: Stiri din presa – sezon 2004-2005

#64694
ultrasro
Member

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Comentariu facut din fata televizorului de Ion Cupen!!!!!!!!!!!

Regie în Regie?

Cultivîndu-şi parcelele din Giuleşti, din Ghencea şi din “Ştefan cel Mare”, publicul bucureştean nu s-a lipit de Sportul Studenţesc şi de FC Naţional (Progresul), concepute ca jucării ale conjuncturii politice sau ale sistemului bancar. Înfierea bastarzilor 😳 👿 nu s-a produs nici sîmbătă. Tribuna a fost ca de obicei golaşă şi sleită.
😈 Ne iluzionasem că, atît timp cît Dinamo e convalescentă, Steaua sub perfuzii, Rapid blocată şi Craiova degradată, FC Naţional ar putea salva întrecerea, arătînd ca o echipă de elită. Dezamăgire! O replică atît de anemică din partea unui lider atît de cocoţat poate însemna o inconsistenţă regretabilă a trupei lui Olăroiu. După cum, într-un fotbal întortocheat ca al nostru, mai poate sugera şi acontarea vreunui tînăr furios din Regie, aşteptat în trupa lui Iorgulescu. Toată mascarada 😳 , sub masca unui joc chipurile încrîncenat, servit pe cartonaşe galbene şi roşii. 😯
Perdantă în subterane sau doar la suprafaţă, fruntaşa clasamentului nu şi-a susţinut pretenţiile. Apărarea a fost vraişte, mijlocul necoagulat, atacul dezordonat. Altă dată metodică, ageră şi productivă, FC Naţional s-a agăţat acum de faze cu întîrziere şi plictis. Nici idolii n-au mai impresionat. Popescu dădea senzaţia că onorează o miuţă, Caramarin dormita, Abiodun apăsa vîrtos pe frînă, McKain opera în contratimp. Doar Popa se zbătea în poartă ca o maimuţică zădărîtă în cuşca ei.
Învingătoarea, o formaţie plătită prost, a cărei siglă ar trebui să fie o floare de păpădie răspîndindu-şi rodul în brazdele altora la suflarea unui gospodar hapsîn, a profitat de anchilozarea adversarului, atacînd viguros şi perseverent. E un mister cum poate produce pepiniera năruită a Sportului fotbalişti autentici pe bandă rulantă, şlefuiţi de nişte voluntari. Ieşiţi la lumină, se desăvîrşesc motivaţi de pasiune şi de orgoliul secret de a aparţine unei găşti nebune.