Reply To: Stiri din presa – sezon 2004-2005

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A Stiri din presa – sezon 2004-2005 Reply To: Stiri din presa – sezon 2004-2005

#64702
Tavi
Member

nu ca n-ar fi si un sambure de adevar :(

un articol de citit dar nu de pus asa de mult la suflet!!

Scandal pe burta goală
Problema restanţelor financiare a iscat o dispută în toată regula între preşedintele şi antrenorul “studenţilor”. La finalul meciului de la Bacău, Dan Petrescu era mulţumit de prestaţia fotbaliştilor săi, chiar dacă aceştia au scăpat printre degete victoria. “Bursucul” crede că evoluţia “studenţilor” este demnă de laude, cu atît mai mult cu cît fotbaliştii Sportului joacă “pe ochi frumoşi”. “Îi felicit din toată inima pe jucătorii mei pentru felul în care s-au comportat, mai ales că de trei luni şi jumătate nu au luat nici un leu. Banii sînt o problemă la acest club”, a spus tehnicianul Sportului, lansînd un atac la adresa preşedintelui Vasile Şiman. Răspunsul boss-ului din Regie nu s-a lăsat aşteptat. “Să-i transmiteţi din partea mea lui Dan Petrescu să-şi vadă de antrenoratul lui, că are multă treabă de făcut. Din ce ştiu, el nu e lider sindical să sară în apărarea jucătorilor. Nu e un lucru normal să fie întîrzieri, iar eu sînt primul care regretă acest lucru, însă asta e doar problema mea”, a ripostat Şiman.

Tactica “Bursucului”, criticată de şeful clubului
Dacă Dan Petrescu a apreciat evoluţia “studenţilor”, preşedintele Vasile Şiman nu a fost deloc încîntat de prestaţia echipei sale. “Nu mi-a plăcut nici jocul, nici rezultatul. În repriza a doua, Bacăul a dominat pentru că i-am lăsat să atace. În momentul cînd te retragi şi laşi adversarul să te domine apar ocazii întîmplătoare, iar la una dintre ele noi am fost egalaţi”, a spus Şiman, criticînd astfel tactica lui Dan Petrescu. Preşedintele Sportului consideră că ghinionul nu mai poate fi invocat: “Şi în acest meci am ratat mai multe oportunităţi, însă portarul moldovenilor a fost la înălţime”.

Comentariu
Vaccin Profotbal
Înaintea sosirii în urbea Bacăului, jucătorii Sportului Studenţesc au fost vaccinaţi de medicul echipei. Poate şi pentru că Dan Petrescu s-a temut mult de acest meci. Nu datorită superiorităţii Bacăului. Lui Dan i-a fost frică de meciul care urmează, oricare ar fi fost acesta. Pentru că venea după victoria de răsunet a “studenţilor“ împotriva liderului la zi, FC Naţional. Şi marea problemă a lui Dan de cînd antrenează este mentalitatea păguboasă a fotbaliştilor români. Dar se pare că vaccinul a avut un efect benefic, acela de a le insufla jucătorilor dorinţa de victorie, de a le alunga aerul de inferioritate specific oaspeţilor. “Studenţii” au jucat fotbal, în adevăratul sens al cuvîntului, acela pe care îl practică de la începutul campionatului. Numai pe patronul Şiman l-a lăsat indiferent: “Ce vreţi? E doar fotbal. Un joc, nimic mai mult”. Ce contează prima de egal în deplasare adăugată la banii neachitaţi de trei luni jucătorilor? De data aceasta au fost “programaţi”. În urmă cu două sezoane nu au avut parte de acest “privilegiu” şi au pierdut cu 0-3 în faţa Bacăului, fără ca măcar să atingă mingea. Au avut şansa revanşei, dar au ratat-o la mustaţă. Ceea ce contează este că, în ciuda fotbalului spectaculos, Sportul se clatină în clasament şi, cum nici un vaccin nu-ţi dă imunitate pe viaţă, prăbuşirea poate surveni în orice moment.