Reply To: Stiri din presa – sezon 2004-2005

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A Stiri din presa – sezon 2004-2005 Reply To: Stiri din presa – sezon 2004-2005

07Ex
Keymaster

@ultrasro wrote:

am incercat sa-l conving pe ziaristul Prosport sa spuna in articol si situatia lui Siman: pentru moment chiar nu are bani, fapt care il acuza nu il scuza, deci nu e corect sa-l acuzam ca nu vrea sa le dea bani, ar fi normal sa spunem ca nu e in stare sa faca rost de bani…

Ovidiu, eu inteleg ca tu vrei ca ziaristii sa nu-l faca chiar de cacao pe Siman, dar dece sa nu admitem ca Siman greseste cand nu-i plateste pe jucatori. In fond nu conteaza daca Siman nu are bani sau daca nu vrea sa-i plateasca. Conteaza ca jucatorii joaca bine (cel putin in ultima vreme) si este datoria lui Siman ca presedinte al C.A. sa-i plateasca LA TIMP. Unde s-a mai pomenit in lumea asta ca munca sa NU fie platita? Daca Siman chiar nu are bani atunci sa aduca pe cineva care sa-l ajute cu banii sau daca nu sa plece.

Este inadmisibil ce se intampla la echipa asta, si sincer nu mi-ar parea rau daca echipa nu ar juca bine. Dar cand echipa joaca din ce in ce mai bine eu unul daca as conduce destinele acestui club nu as stii cum sa-i platesc mai la timp pe jucatori ca sa-i fac multumiti. Siman insa … dar nu mai zic nimic ca incep sa ma enervez.