Reply To: Stiri din presa – sezon 2004-2005

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A Stiri din presa – sezon 2004-2005 Reply To: Stiri din presa – sezon 2004-2005

Giani
Member

Tati, hai sa fim lucizi…. Nu este treaba presedintelui de club sa intre in vestiar si sa traga jucatorii de urechi pentru ratari sau sa ii felicite pentru reusite. Nici “Rahmaninov”ala de la Celsi nu intra in vestiar sa il ia pe Mutu cu duba ca a tras albitura pe nari, asa ca hai sa nu mai comentam. Circul coposian sau cel fecalist sunt demne cel mult de o republica bananiera subecuatoriala, in care “middle class” inseamna sefu’ de plantatie, platit cu 30 de parai si 10 kile de portocale groenlandeze pe luna (ca pe Marte iesea mai mult).

Pe e alta parte, nu cred ca Siman l-ar putea avea la mana pe “bursuc” cu ceva… diferenta dintre cei doi este majora, evident in favoarea antrtenorului. Cand pui fata in fata cel mai bun “wing-back” al deceniului trecut in Premier League cu un “afacerist” bolsevic, este evident ca sovieticul nici nu se vede… este eclipsat complet. In plus, Siman e neserios cu termenele, pentru ca deseori nu are de unde, dar niciodata nu a ramas dator pe termen foarte lung (adik peste un an), si cand a promis nu prea a ratat ocazia de a onora promisiunea. Cel putin asta vad eu, daca aveti argumente, ma puteti contrazice (dar aveti grija, fara jigniri si invective, ca stiu sa raspund la asa ceva, “clientii” fraierului de vadim de la onlinesport stiu lectia).