Reply To: Poli AEK Timisoara

Home Forums General Football Fotbal Intern / Romanian Football Poli AEK Timisoara Reply To: Poli AEK Timisoara

#64872
dragos
Member

Fotbal Club Politehnica Timişoara SA şi-a schimbat oficial denumirea în Politehnica Timişoara SA, modificarea fiind efectuată, marţi, la Registrul Comerţului.

Succesul reputat de bănăţeni în procesul cu italianul Claudio Zambon, anunţat la începutul anului, s-a concretizat marţi şi pe hârtie, schimbarea denumirii fiind efectuată şi la Registrul Comerţului. Astfel, la orice nivel va juca în sezonul următor, echipa va evolua sub denumirea istorică.

“Este o consecinţă firească a demersului nostru juridic început acum mai bine de patru ani. E dreptul nostru câştigat, e dreptul câştigat de toţi cei care au contribuit la cei 90 de ani de istorie ai acestui club. Muncim, încet-încet vom face în aşa fel încât acest an aniversar să fie unul de referinţă, nu aşa cum vor unii”, a spus Marian Iancu pentru Mediafax.

EMOŢII CU TAS-UL
Conducătorul clubului alb-violet aşteaptă decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne în cazul licenţei pentru a contura viitorul echipei.

“În acest moment nu ne concentrăm asupra transferurilor de jucători, nici înspre, nici dinspre club, acum suntem mai atenţi la problemele juridice. Asta nu înseamnă că nu vor fi transferuri, doar că nu sunt principala prioritate. Ştiu că suntem în procedură de urgenţă la TAS, dar mi-e şi teamă să mă gândesc. Nu ştiu ce va fi, aşteptăm şi vedem ce se întâmplă”, a mai spus Marian Iancu.