Reply To: Sportul Studentesc pe www.golazzo.ro

Home Forums Miscelaneous Internet / Computer Games Sportul Studentesc pe www.golazzo.ro Reply To: Sportul Studentesc pe www.golazzo.ro

#64937
teo
Member

:( Radu, din pacate si eu sunt unul dintre acei “magari”. Atat aici cat si pe forumul Golazzo ai omis sa prezinti insa datele corecte ale problemei. Ne-am inteles prea bine pe parcursul primei editii ca sa pot crede ca esti rau intentionat.

Golazzo.ro este un proiect pe care incercam sa il producem in timpul nostru liber, destul de limitat. Ne plac jocurile on-line, am avut o idee care a prins contur la Euro 2004 si care se pare ca a fost foarte apreciata. Cei mai multi participanti au jucat din pasiune si nu neaparat pentru premiu (cred ca este si cazul tau). Am reusit insa sa atragem sponsori pentru a putea acorda si premii celor mai buni. Toata lumea a fost de acord ca premiul in sine nu era foarte mare, insa de aici si pana la a minimiza eforturile noastre este drum lung. La vremea respectiva pretul webcam-ului era 34 usd, acum este cam 25. Cand va ajunge insa la 3,75 usd as vrea sa cumpar si eu un container!

Recunosc ca a existat o perioada, dupa finalul primei editii, in care proiectul a ramas “in aer” si din pacate nu am mai intretinut nici comunicarea cu jucatorii. Imi pare rau daca din acea perioada ti-ai format o impresie deformata despre noi. Premiul te asteapta cuminte la mine in sertar de mai bine de trei luni fie ca vrei sa il pastrezi fie ca vrei sa il trimiti in cosul de gunoi asa cum ai promis.

Am reusit sa revenim si sa propunem acum un nou sistem de joc. Am mutat Golazzo in calendarul regulat al firmei asa ca de acum incolo va ramane un proiect viu. Astept in continuare sa te alaturi echipei si sper sa revii la sentimente mai bune.

De asemenea va astept pe toti sa va alaturati echipei. Pana vineri trebuie sa facem pronosticurile pentru a participa in prima etapa.