Reply To: Lotul de jucatori 2004 – 2005

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A Lotul de jucatori 2004 – 2005 Reply To: Lotul de jucatori 2004 – 2005

#65005
ultrasro
Member

Ma refer la presa romaneasca :)

Gica Popescu a pus pe jar fotbalul romanesc
Fotbalul romanesc a fost tulburat, marti dupa-amiaza, de o veste socanta: impresarul Gica Popescu a anuntat ca revine in activitate, ca jucator la Sportul Studentesc! Pentru ca informatia sa fie si mai uluitoare, Dan Petrescu, antrenorul “alb-negrilor”, a spus ca va urma exemplul “Baciului”, cei doi urmind sa faca din nou pereche in linia defensiva, asa cum se intimpla pe vremuri! Popescu urma, astfel, sa revina in circuitul de performanta la 37 de ani si la mai bine de 12 luni de la ultimul joc oficial. De la retragerea lui Dan Petrescu, in virsta de 36 de ani, au trecut chiar doua sezoane!
Povestea s-a dezumflat insa ieri, cind Gica Popescu ne-a declarat amuzat: “Nu pot sa cred ca a crezut cineva ceea ce am spus! A fost doar o gluma. Evident ca nu voi reveni pe teren! Va dati seama, am o virsta si a trecut deja un an de cind m-am lasat. Ar fi absurd sa revin tocmai acum! Eu am o meserie, sint impresar, am acum alte prioritati”.
Se pare, totusi, ca la Sportul are sanse sa ajunga, pina la urma, unul dintre componentii “generatiei de aur”. Bogdan Stelea incearca zilele acestea sa-si gaseasca echipa. Daca nu va reusi, internationalul e dispus sa accepte o oferta chiar si de la Sportul Studentesc. “Bogdan mi-a spus ca poate juca si fara contract la noi. Eu nu voi accepta insa asa ceva. Trebuie sa primeasca bani pentru ceea ce face!”, a afirmat Dan Petrescu.