Reply To: Lotul de jucatori 2004 – 2005

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A Lotul de jucatori 2004 – 2005 Reply To: Lotul de jucatori 2004 – 2005

#65060
ion
Member

@cameliu wrote:

Bogdan Stelea. Acesta a dat acelaşi termen, dar şansele ca el să vină la Timişoara sînt mult mai mari, ofertele din străinătate lipsind se pare. “Am vorbit cu Toni Doboş şi i-am spus că dacă nu plec afară, voi veni la Timişoara”, a declarat ieri Stelea.

Toni Doboş negociază în capitală
Preşedintele timişorenilor, Anton Doboş, a plecat spre Bucureşti şi urma să se întîlnească aseară tîrziu cu Stelică pentru a discuta condiţiile şi a-l convinge să vină în Banat. “El este oricînd o soluţie. Dacă nici Stelea nu e soluţie, atunci cine e? Chiar dacă noi avem foarte bine acoperit acum postul de portar”, a declarat Doboş. Acesta încearcă să-l convingă pe fostul portar al naţionalei să accepte chiar mai repede decît termenul-limită de 1 septembrie. Interesant e că tocmai pe postul de portar concurenţa a sporit deja o dată cu titularizarea lui Zimmermann, de care clubul este mulţumit pînă acum, iar pe bancă se află fostul titular, Cătălin Grigore.

Felicitari conducerii clubului nostru !Inca odata s-a dovedit daca mai era nevoie case pricep si au valoare!