Reply To: Lotul de jucatori 2004 – 2005

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A Lotul de jucatori 2004 – 2005 Reply To: Lotul de jucatori 2004 – 2005

#65079
Tavi
Member

Dinamo a pus la cale o mişcare-şoc înaintea meciului cu FC Naţional: legitimarea lui Bogdan Stelea! Liber de contract, portarul a primit aseară o ofertă de la clubul din Ştefan cel Mare. Negocierile au debutat în jurul orei 20:30 şi, în 30 de minute, părţile au ajuns la un acord, Stelea urmînd a semna azi pe 2 ani. La masa tratativelor au stat Nicolae Badea şi Cristi Borcea din partea lui Dinamo, jucătorul fiind asistat de impresarul Victor Becali.

“Eu am mai avut nu una, ci vreo patru încercări de a mă întoarce la fosta mea echipă, dar transferul s-a blocat de fiecare dată din cauza a diferite chestii. Acum e OK, ne-am înţeles. Contractul cu spaniolii e reziliat, aşa că n-ar fi probleme adiacente”, a declarat Stelea, el urmînd ca astăzi să intre în programul de antrenament al “cîinilor”. “Mai am încă în cap să merg la echipa naţională, iar trecerea la Dinamo este un pas important spre îndeplinirea acestei dorinţe”.

Da’ pacalici e Bursucu’ … bine ca l-a antrenat pe prietenie ca sa aiba de ce semna cu altii :(