Reply To: Euro 2004 – Portugalia

Home Forums Archive Arhiva Fotbal / Football Archive Euro 2004 – Portugalia Reply To: Euro 2004 – Portugalia

#65169
Giani
Member

Finalmente Italia a invins la un gol, iar ceea ce era de asteptat s-a intamplat. Corectitudinea tipic nordica a triumfat, si, precum celebrul Ceahlaul – Dinamo de acum vreo trei sezoane, sau deja traditionala dubla Ceahlaul – Bistrita, rezultatul se stia inca din etapa anterioara.

Totul sub privirile de vultur ale lui Johansson, mare paznic al corectitudinii in jocul de fotbal, un soi de Mitica Dragomir (apostolul dreptatii) la scara europeana. I’M sick of this nortern group, astia sunt atat de smecheri ca nici sa faca un blat(ter??) nu sunt capabili, iar cand il comit se prind si bebelusii. Ar trebui sa-i importe pe Tata Jean, Corleone, Pinalti si Seche si sa le plateasca pe SEK-uri si DKK-uri grele modulul de cursuri universitare, cu durata de 4 ani (ca la cat sunt de grei de cap in domeniul asta, s-ar putea sa fie prea putin), cu tema “cum sa faci un blat fara sa se prinda nimeni”.

Sa fim seriosi: portarul Suediei a fost penibil si avut grija sa ia ambele goluri imediat dupa ce echipa sa trecea in avantaj, comitand erori tipice juniorilor de 16 ani, asta dupa ce aparatorii suedezi ii invitau pe atacantii danezi sa urmareasca odata mingea aia. Asta ca sa nu mai comentam si golul 2 al suedezilor….

RUSINICAAAAAAAAA