Reply To: Suporteri noi – postati aici

#65369

Tinere stelist, a jigni nu inseamna a injura…. din fericire contul tau si a altor 2 au ramas, daca eram eu moderator nu ati mai fi fost de le prima replica (EX: ce ba voi aveti galerie). Daca ai fi intrat pe acest forum ca sa te certi fara sa jignesti nu se supara nimeni… Iti precizez ca aici nu este forumul onlinesport sau prospot unde toata lumea poate sa jigneasca si sa injure cum si cat vrea. Daca nu ai priceput cei care intra pe acest forum au un anumit nivel de cultura si in primul rand de educatie. Bafta voua… dar eu cred ca maine Sportul va obtine cele trei puncte.

@stelist100% wrote:

@97SiR wrote:

@red19 wrote:

@97SiR wrote:

Eu nu inteleg dece s-au infierbantat spiritele asa de tare inaintea meciului cu Steaua, dar vreau sa va avertizez ca daca nu o lasati mai moale cu posturile de genul asta va banez pe toti.

Acest mesaj este prima avertizare! 😡

nu o sa ai prea mult de lucru…20 de useri ii banezi imediat!!!

Mult sau putin de lucru nu ma intereseaza atata timp cat sunteti avertizati. Forumul asta este deschis pentru toti cei care vor sa intra si sa discute despre Sportul Studentesc, dar nu vad ce rost au posturile in care se tachineaza lumea fara rost. Daca vreti puteti sa postati pe forumul Prosport si Onlinesport ca acolo tachinarea e la ordinea zilei.

… si inca ceva, avertismentul este valabil si pentru suporterii Sportului care continua sa se abata de la regulamentul forumului.

nu cred ca am incalcat nici o regula atata timp cat nu am injurat sau am jignit ….. din contra voi ne jigniti pe noi “aurolaci” ;)