Reply To: CS Otopeni – Sportul Studentesc 2-1(0-1)

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A CS Otopeni – Sportul Studentesc 2-1(0-1) Reply To: CS Otopeni – Sportul Studentesc 2-1(0-1)

#65525
dragos
Member

@ion wrote:

@97SiR wrote:

Intrebarea mea catre Dragos si Ovidiu este urmatoarea:

Ce legatura au ultimele voastre posturi cu meciul de la Otopeni? Daca vreti sa-l discutati pe Siman propun un nou topic sau un post intr-un topic deja existent pe tema asta (slava Domnului sunt destule).

Haideti sa incercam sa nu mai postam aiurea pe forum.

Cu sinceritate iti spun ca ai tot respectul nostru pentru faptul ca ne-ai oferit posibilitatea de a ne intilni “electronic” in conditii civilizate pe acest forum.Noi si-asa ne vedem aproape doar la meci asa incit prietenia noastra as putea spune ca s-a cimentat pe acest forum !
Este adevarat ca si noi trebuie sa respectam niste reguli insa te rog sa nu te superi pe noi cind mai iesim din decor…O facem deoarece subiectul ne da realmente batai de cap si inima iar reactia noastra este evident emotionala Sintem cu totii ingrijorati de ce se-ntimpla cu Echipa ,nu putem s-o ajutam simtim nevoia de a ne descarca datorita aberatiilor care se petrec uneori …Te rog nu fi suparat si fii mai indulgent cu noi …Forum-ul tau este ceea ce avem nevoie dar lasa-ne sa topim supararile sau sa ne strigam bucuriile din cind in cind si in afara “legii”

cu scuzele de rigoare, Caz, ne pare rau – gresim – nimeni nu-i perfect.
Nelu are dreptate – nu mai pot face nici o completare.