Reply To: Licenta clubului Sportul Studentesc

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B Licenta clubului Sportul Studentesc Reply To: Licenta clubului Sportul Studentesc

#65530
cameliu
Member

Ca solutie de rezerva si compromis, trebuie cautat URGENT un stadion pt primele 2-3 meciuri de acasa! Oriunde: Urziceni, Astra, Ungaria!!!
Insa tare ma tem ca nu se va misca nimic…

De-aia nu s-au inghesuit Ceahlaul sa cumpere loc…

Siman o tine una si buna ca va respecta termenul de 24! Sa-i aminteasca cineva ca cel tirziu pina-n 19 poate face apel!!

Din Prosport:

Vasile Şiman credea că are o înţelegere cu Duru
Preşedintele Sportului, Vasile Şiman (foto sus), s-a arătat surprins de hotărîrea Comisiei de acordare a licenţei. “Nu înţeleg de ce s-a luat această decizie. Cînd au venit membrii comisiei să verifice stadionul s-a făcut o înţelegere scrisă, semnată inclusiv de domnul Duru, în care se specifică foarte clar că avem termen pînă pe 24 iulie să aducem stadionul la un anumit standard. Eu chiar i-am rugat să scrie acolo exact ceea ce ni se cere. E adevărat, în momentul de faţă stadionul nu îndeplineşte condiţiile pretinse, însă noi avem un termen pe care îl vom respecta”, a precizat Şiman. De altfel, chiar şi Viorel Duru a confirmat în urmă cu o săptămînă înţelegerea cu Şiman. (Alexandru Ştefan)