Reply To: Licenta clubului Sportul Studentesc

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B Licenta clubului Sportul Studentesc Reply To: Licenta clubului Sportul Studentesc

#65534

Patronul Sportului Studentesc este convins ca echipa sa va juca in Divizia A

Vasile Siman: “Vom primi licenta”

Dupa ce FRF nu a acordat statutul de club profesionist gruparii din Regie, stadionul “studentilor” a intrat in renovare

Desi a fost foarte iritat in cursul saptamanii trecute de decizia Comisiei de licentiere in cadrul FRF, prin care gruparii sale nu i-a fost recunoscut statutul de club profesionist degradarii arenei in Regie, patronul Sportului, Vasile Siman, s-a aratat ieri convins ca totul se va rezolva. Mai mult decat atat, Siman a dat asigurari ca echipa sa va beneficia de conditii mult mai bune decat majoritatea divizionarelor A.

– Risca Sportul sa nu evolueze in Divizia A in sezonul viitor?

– In nici un caz! Singura problema a fost poate ca noi am inceput ceva mai tarziu lucrarile la stadion, si din aceasta cauza Comisia de licentiere ne-a amanat putin cu acordarea statutului de club profesionist. Totusi, nici nu se pune problema ca peste zece zile, mai exact pe 24 iulie, sa nu indeplinim toate conditiile, ba chiar sa le si depasim.

– Pe ce loc se poate clasa Sportul?

– Orice este posibil. Oricum, sunt convins ca nu vom mai avea probleme ca in anii trecuti. Echipa a crescut, jucatorii sunt mai maturi acum, asa ca ma astept sa nu mai am emotii pe finalul campionatului. In fond, venim dupa un an in care am defilat in Divizia B, unde am dat 92 de goluri si am primit numai 15.

– Nu sunteti cam optimist? In fond, Divizia A este altceva decat Divizia B.

– Nu e vorba ca as fi neaparat optimist, dar de ce sa fiu pesimist? M-am uitat si eu la meciuri in sezonul trecut si cred ca am fi fost mai buni decat multe echipe de pe prima scena. De fapt, n-ar fi trebuit sa ajungem in Divizia B, dar acum nu mai are nici o importanta. In orice caz, pe teren va trebui sa demonstram ce suntem in stare. Restul sunt povesti.

– V-ati mai dori jucatori la echipa?

– Cred ca suntem singura echipa din Divizia A care nu avem nevoie de nici macar un singur jucator, iar asta cred ca spune destul de multe! Mai mult, tot jucatorii nostri trezesc interesul echipelor mari, ceea ce inseamna ca au valoare.