Reply To: Licenta clubului Sportul Studentesc

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B Licenta clubului Sportul Studentesc Reply To: Licenta clubului Sportul Studentesc

#65537
ramos
Member

Directorul Departamentului de licenţiere din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, Viorel Duru, a declarat, vineri, că va întocmi un raport favorabil echipei Sportul Studenţesc, după ce a inspectat stadiul lucrărilor de modernizare de la arena din Regie.

“În urma acestei vizite voi face un raport în atenţia Comisiei de apel a sistemului de licenţiere pentru a se acorda licenţa clubului Sportul. Tot ceea ce s-a realizat este mai mult decît am cerut eu: scaune la tribuna I, să fie vopsite cu galben căile de acces şi porţile pentru spectatori, să fie marcat terenul la 105×68 m, pentru că lăţimea era de 71 m şi depăşea standardul cerut şi să se construiască încăperea de prim-ajutor pentru spectatori”, a spus Viorel Duru.

Viorel Duru este de părere că cei din conducerea clubului trebuie să continue lucrările de modernizare. “Lucrările de modernizare la stadion trebuie să continue, pentru că cerinţele de anul viitor sunt cele din manualul de licenţiere, adică 7.000 de scaune. Trebuie să se gîndească la montarea unei instalaţii de nocturnă şi la o tabelă electronică. Această tabelă o cunosc de 21-23 de ani, de cînd s-a terminat construcţia acestui stadion şi e momentul să se monteze o instalaţie nouă de afişaj”, a declarat Viorel Duru.

Directorul Departamentului de licenţiere din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a mai spus că la Galaţi nu este vorda de neacordarea licenţei de club profesionist, ci de licenţierea stadionului Dunărea. “Nu se pune problema reevaluării licenţei clubului Oţelul Galaţi. Noi ne-am dus să licenţiem stadionul Dunărea Galaţi. Dacă la data de 2 august, sînt încheiate lucrările la stadionul Dunărea, se va da licenţa stadionului. În cazul în care nu sînt încheiate lucrările, clubul Oţelul are un contract de închiriere cu stadionul Gheorghe Hagi, unde se vor desfăşura şi meciurile din Divizia A”, a mai spus Viorel Duru.

Duru consideră că şi Apulum Alba Iulia va primi licenţa din partea comisiei, după inspecţia efectuată de vicepreşedintele Comisiei pentru Securitate, Siguranţă şi Acordarea licenţelor pentru stadioane din cadrul FRF, Iulian Nica. “Domnul Nica mi-a raportat că, în momentul de faţă, condiţiile sînt îndeplinite în procesul de reacordare a licenţei. Şi în cazul clubului din Alba Iulia, voi propune şă-şi păstreze licenţa”, a mai spus reprezentantul FRF.

Luni, la sediul FRF se va discuta cazul clubului Apulum Alba Iulia, iar marţi cel al grupării Sportul Studenţesc.

16:58, © Mediafax

comenteaza articolul