Reply To: Licenta clubului Sportul Studentesc

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B Licenta clubului Sportul Studentesc Reply To: Licenta clubului Sportul Studentesc

#65602
cameliu
Member

Sa fie doar scaunele???
Se pare ca nu…

Toti se stiu “descurca” doar Siman nu…

Onlinesport:

S-a tras linia la datorii in Divizia A

Din cele 16 cluburi din Divizia A, doar cinci nu au nici un fel de datorii la bugetul de stat. Restul de 11 au apelat la instanta, au obtinut esalonari, ori nu au obtinut licenta si risca retrogradarea directa.

Dupa ce s-a dat pe gazon, lupta pentru supravietuirea in Divizia A se muta in birourile Federatiei Romane de Fotbal (FRF). Verdictul se va da pe 31 mai, cind specialistii angajati de Mircea Sandu vor definitiva analizarea dosarelor depuse pentru obtinerea licentei de club profesionist.

Viorel Duru, director de licentiere in cadrul FRF, ne-a declarat ieri ca doar cinci cluburi prim divizionare nu au restante la bugetul de stat: Steaua, Universitatea Craiova, Farul Constanta, CFR Cluj si FCM Bacau.

Apulum si Sportul, singurele fara licenta
„In ceea ce le priveste pe celelalte 11, majoritatea au apelat la forme legale, astfel ca vor obtine licenta. O parte au contestat in instanta cuantumul datoriilor (n.r. – printre acestea se numara si clubul Rapid, detinut de vicepremierul George Copos), astfel ca, pina la o decizie definitiva, se merge pe prezumtia de nevinovatie”, a precizat Duru.

“Altele au prezentat documente conform carora au obtinut esalonari la plata de la Directiile locale de finante publice. In sfirsit, exista si o a treia categorie, care nu a facut nici un fel de demers din cele mentionate si care nu au primit licenta in aceasta faza a procesului, dar ea nu le include decit pe Apulum Alba Iulia si Sportul Studentesc. Daca problemele vor fi remediate, cele doua grupari vor putea fi acceptate dupa o reanalizare a dosarului la Comisia de Ape[/b]l“, a mai precizat Duru.

Comisia de Apel va functiona in perioada 25 – 31 mai 2005, iar hotaririle luate de aceasta sint definitive si obligatorii. Intrebat de ce Steaua apare fara datorii, desi presedintele ANAF, Sebastian Bodu, a nominalizat clubul condus acum de Gigi Becali ca fiind in topul datornicilor, cu restante la bugetul de stat de peste 120 de miliarde de lei, Duru a precizat ca este vorba despre societati diferite, ei neluind in calcul decit persoana juridica afiliata in acest moment la FRF.