Reply To: Licenta clubului Sportul Studentesc

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B Licenta clubului Sportul Studentesc Reply To: Licenta clubului Sportul Studentesc

#65605
Ultras
Member

Nu stiu de unde a luat onlinesport stire (sigur nu este la prima mana), dar Duru a spus ca in ceea ce priveste Sportul este vorba doar de criteriul infrastructura (nr de scaune si consolidarea peluzelor) pentru care trebuie prezentat un contract cu o firma specializata prin care sa se arate ca aceste lucrari vor fi executate pana la inceperea sezonului viitor:

Viorel Duru a dat insa exemplul Sportului Studentesc, care nu a primit licenta din cauza problemelor legate de infrastructura. “In primul rand, stadionul nu indeplineste criteriul numarului locurilor pe scaune, iar in al doilea rand este nevoie de consolidarea celor doua peluze care pun in pericol siguranta spectatorilor. Tinand cont de faptul ca este vorba despre o investitie masiva, comisia a refuzat licentierea. La apel, conducerea Sportului urmeaza sa prezinte un contract cu o firma de specialitate din care sa rezulte ca montarea scaunelor si consolidarea peluzelor vor fi realizate pana la inceputul noului sezon“, a explicat Duru. Sportul si Apulum au dreptul sa depuna memorii la Comisia de Apel din cadrul Sistemului de licentiere a cluburilor in termen de 10 zile de la primirea comunicarii scrise. Apelurile vor fi analizate in perioada 25-31 mai, iar hotararile luate de aceasta comisie vor deveni definitive si obligatorii.

Cat despre cele categorii este o deformare totala pe onlinesport. Iata care sunt categoriile lui Duru:
Din prima fac parte cluburile care si-au infiintat cate o societate comerciala, care va prelua activitatea clubului profesionist de la 1 iunie 2005. In cadrul noii societati comerciale, printre actionari va fi si actualul club. Din a doua categorie fac parte cluburile care s-au angajat sa-si plateasca datoriile. Un exemplu este Poli Timisoara, care are o intelegere cu organul fiscal local prin care isi va plati toate datoriile pana pe 31 mai 2005. Iar din ultima categorie fac parte vreo 5 cluburi care nu au datorii”.

Asta ar insemna ca mai exista a patra categorie: cea a onlinesport

PS. Probleme financiare la Sportul sunt cele legate de plata antrenorilor la juniori, dar din cate am inteles se vor rezolva in cursul saptamanii acesteia.