Reply To: Licenta clubului Sportul Studentesc

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B Licenta clubului Sportul Studentesc Reply To: Licenta clubului Sportul Studentesc

07Ex
Keymaster

@dragos wrote:

@Radu Dobrin wrote:

@dragos wrote:

……poate deblocam si restul posturilor.

ok. off-topic dar scurt. motivul pentru care unele topicuri sint blocate este ca exista o tendinta e a se devia de la subiect (sau “a bate cimpii”, cum spunea tavi :)). Acum, bineinteles, daca mai avem ceva de adaugat referitor la unul dintr meciurile cu pricina, il punem acolo unde trebuie

@dragos wrote:

intr-adevar, mai apar bannere doar la meciurile cu granzii capitalei.
de exemplu, avem un banner al unei firme de terenuri artificiale cu care, siman, daca s-ar fi gandit ar fi putut realiza un barter: reclama contra amenajarea cu iarba sintetica a unuia dintre terenurile de antrenament….

nu cred ca gindirea e problema aici

@dragos wrote:

..de-aia suntem oaia neagra a campionatului lu’ mitica……

nu sint de acord. Din contra, sinte una dintr putinele echipe despre care se vorbeste 99% frumos peste tot. poate “ghimpe’n coaste” ar fi mai adecvat :) (de unde si ce patim)

de acord, toti vorbesc de sportul stud. numai de bine, dar nimeni nu ia initiativa de a face ceva pentru club (si aici ma refer la oamenii politici de la ministerul sporturilor si invatamantului pentru a rezolva odata problema bazei sportive)……referitor la “oaia neagra a campionatului”, aici m-am referit la faptul ca, daca se doreste O SALVARE APOTEOTICA pe ultima 100m de la retrogradare a vreunei echipe, “oamenii de bine din fotbal” cand se intalnesc pe la sprituri si pokere de pun tara la cale, ne cauta si ne gasesc MEREU BUBE pentru ca au “teren propice” pentru asa ceva…..

@Radu Dobrin wrote:

@dragos wrote:

……poate deblocam si restul posturilor.

ok. off-topic dar scurt. motivul pentru care unele topicuri sint blocate este ca exista o tendinta e a se devia de la subiect (sau “a bate cimpii”, cum spunea tavi :)). Acum, bineinteles, daca mai avem ceva de adaugat referitor la unul dintr meciurile cu pricina, il punem acolo unde trebuie

bine, eu vroiam sa mai adaug un mic amanunt la meciul cu fc national…..astept deschiderea.

Topicul meciului cu Nationalul a fost deschis.