Reply To: Licenta clubului Sportul Studentesc

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B Licenta clubului Sportul Studentesc Reply To: Licenta clubului Sportul Studentesc

#65751
cameliu
Member

Asta ca sa nu ne plictisim:

FC Naţional, Jiul Petroşani şi Sportul Studenţesc, fără licenţe

Comisia de primă instanţă a sistemului naţional de licenţiere a retras, luni, licenţele cluburilor FC Naţional, Jiul Petroşani şi Sportul Studenţesc, la solicitarea directorului Direcţiei Licenţe şi Afilieri din cadrul Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Viorel Duru, informează FRF.

Comisia de primă instanţă a sistemului naţional de licenţiere a constatat că solicitarea directorului de licenţiere este întemeiată.

Hotărârea comisiei poate fi atacată cu apel în zece zile de la comunicare. În motivarea apelului, clubul trebuie să facă dovada că îndeplineşte criteriile pentru acordarea licenţei, care, neîndeplinite fiind, au dus la retragerea licenţei.

La şedinţa de luni a Comisiei de licenţiere s-a prezentat doar patronul grupării Sportul Studenţesc, Vasile Şiman. FC Naţional a solicitat în scris amânarea cu o săptămână a judecării cauzei, iar clubul Jiul Petroşani nu a avut, de asemenea, reprezentant.

La 2 iunie, Viorel Duru a propus Comisiei pentru acordarea licenţei reluarea procedurilor pentru acordarea licenţei cluburilor Sportul Studenţesc, FC Naţional şi Jiul Petroşani. Duru a constatat că procedurile şi circumstanţele pentru acordarea licenţei acestor cluburi pentru ediţia 2006/2007 a Diviziei A, au fost neconforme cu regulile din Manualul naţional de licenţiere.