Reply To: Licenta clubului Sportul Studentesc

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B Licenta clubului Sportul Studentesc Reply To: Licenta clubului Sportul Studentesc

#65763
cameliu
Member

E groasa rau de tot:

CONSTANTIN IACOV (presedinte FC National): Ce s-a intimplat e o golanie a Ligii. Nu ne-au dat acceptul sa jucam la Urziceni, desi CFR Cluj a evoluat in retur la Dej. Din cauza Ligii nu am putut demara proiectul de modernizare a bazei noastre. A fost mina presedintelui LPF. Acest om nu merita nici macar sa-i pronunt numele”
ALIN SIMOTA (finantator Jiul): “Un for superior ne-a dat licenta, iar acum cineva de mai jos pe scara ierarhica a anulat aceasta decizie. Mintea mea nu poate sa inteleaga. N-as vrea sa cred ca o echipa care si-a cistigat dreptul sa joace in Divizia A poate sa piarda acest loc in favoarea unei retrogradate, la masa verde.”
VASILE SIMAN (patron Sportul):” Nu comentez nimic. Nu vreau sa dau declaratii”
SEVERITATE
Fara licente!
Federatia Romana de Fotbal a suspendat, ieri, dreptul de a juca in Divizia A al echipelor FC National, Sportul Studentesc si Jiul Petrosani. Desi anuntase de multa vreme ca va fi intransigenta, aceasta este prima decizie cu adevarat drastica la care recurge comisia condusa de Florin Prunea. Apelul cluburilor se va discuta peste zece zile.
Desi campionatul nu se terminase inca, Viorel Duru, vicepresedintele Comisiei de Licentieri, ameninta ca exista citeva echipe carora li se va retrage dreptul de a evolua in Divizia A, daca nu vor indeplini, in cel mai scurt timp, anumite conditii. Data limita a venit, iar cele trei formatii vizate au fost chemate la Comisie. Dintre conducatorii formatiilor, singurul care a fost prezent a fost patronul Sportului, Vasile Siman.

Acesta a incercat sa faca lobby pentru ca echipei sale sa nu-i fie retrasa licenta, insa nu a avut succes. “In cazul Nationalului, este vorba de lipsa contractului de inchiriere pentru baza sportiva. Ei au doar o intelegere tacita si nu un act ferm”, a explicat presedintele Comisiei, Florin Prunea.

Fostul international a explicat si motivele pentru care le-a fost retrasa licenta Jiului si Sportului: “Este vorba de criterii financiare. Nu si-au platit taxele si impozitele catre stat”. Din cite se pare, la apel, bancarii ar putea sa fie iertati, dar, in cazul celorlalte, situatia se prezinta ceva mai grav. “Au datorii imense catre stat, si numai o minune ar putea face ca ele sa joace in sezonul urmator in A”, a spus Prunea. Totusi, desi oficialul FRF spune ca Nationalul are sanse sa scape, cei din Parcul cu Platani au in forurile federale un dusman de mare calibru.

Este vorba de Dumitru Dragomir, cel care are un conflict de mai multa vreme cu seful celor de la National, Constantin Iacov, scandal care s-a lasat, pina acum, cu amenintari grele, inclusiv cu puscaria, de ambele parti.