Reply To: Licenta clubului Sportul Studentesc

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B Licenta clubului Sportul Studentesc Reply To: Licenta clubului Sportul Studentesc

#65774

FC Naţional şi Jiul Petroşani au primit licenţele

Grupările FC Naţional şi Jiul Petroşani au primit licenţele pentru ediţia 2006/2007 a Diviziei A, în urma apelurilor formulate împotriva deciziei Comisiei de primă instanţă a sistemului naţional de licenţiere.

Comisia de apel din cadrul sistemului naţional de licenţiere a admis cererile formulate de FC Naţional şi Jiul Petroşani şi a desfiinţat hotărârile Comisiei de primă instanţă, respingând astfel cererile de retragere a licenţelor celor două grupări de fotbal.

Comisia de primă instanţă a sistemului naţional de licenţiere a retras, pe 19 iunie, licenţele cluburilor FC Naţional, Jiul Petroşani şi Sportul Studenţesc, la solicitarea directorului Direcţiei Licenţe şi Afilieri din cadrul FRF, Viorel Duru.

La 2 iunie, Viorel Duru a propus Comisiei pentru acordarea licenţei reluarea procedurilor pentru acordarea licenţei celor trei cluburi. Duru a constatat că procedurile şi circumstanţele pentru acordarea licenţei acestor cluburi pentru ediţia 2006/2007 a Diviziei A au fost neconforme cu regulile din Manualul naţional de licenţiere.

În ceea ce priveşte gruparea Sportul Studenţesc, Comisia de Apel a decis, vineri, să admită cererea de amânare a judecării acestui caz, stabilind un nou termen pentru data de 6 iulie, ora 17.00.