Reply To: Licenta clubului Sportul Studentesc

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B Licenta clubului Sportul Studentesc Reply To: Licenta clubului Sportul Studentesc

#65779
cameliu
Member

N-are legatura cu noi dar devine comic:
prosport

Lupescu: “Jiul şi FC Naţional au obţinut licenţa ilegal!”

Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că decizia Comisiei de Apel din cadrul sistemului naţional de licenţiere, care a hotărât, ieri, acordarea licenţei pentru sezonul 2006/2007 cluburilor Jiul şi FC Naţional, este ilegală.

“Comisia de Apel din cadrul sistemului naţional de licenţiere a luat, vineri, o hotărâre care nu corespunde regulamentelor federaţiei. Săptămâna viitoare vom face o analiză clară şi voi propune Comitetului Executiv al FRF, demiterea întregii comisii”, a spus Lupescu.

Cluburile FC Naţional şi Jiul Petroşani au primit licenţele pentru ediţia 2006/2007 a Diviziei A, în urma apelurilor formulate împotriva deciziei Comisiei de primă instanţă a sistemului naţional de licenţiere. Comisia de apel din cadrul sistemului naţional de licenţiere a admis cererile formulate de FC Naţional şi Jiul Petroşani şi a desfiinţat hotărârile Comisiei de primă instanţă, respingând astfel cererile de retragere a licenţelor celor două grupări de fotbal.

Ionuţ Lupescu a menţionat că nu are nimic cu niciuna dintre echipe, dar nu poate risca dezafilierea FRF de la stucturile europene şi mondiale. “Încercăm doar să aplicăm regulamentele. Lucrurile stau foarte prost şi nu îmi permit să risc dezafilierea FRF de la FIFA şi UEFA sau suspendarea echipei naţionale pentru o perioadă de doi ani pentru încălcarea regulamentului a unei comisii. UEFA analizează aceste decizii şi ne poate amenda. Am rămas dezamăgit de această comisie, care a făcut un abuz”, a afirmat directorul general al FRF.

Lupescu este de părere că apelul formulat de Jiul Petroşani şi FC Naţional trebuia respins. “Din probele pe care le am, era normal să respingă apelul”, a completat oficialul FRF.