Reply To: Licenta clubului Sportul Studentesc

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B Licenta clubului Sportul Studentesc Reply To: Licenta clubului Sportul Studentesc

#65792
sorin
Member

Clubului Sportul Studenţesc i-a fost retrasă licenţa

Comisia de primă instanţă din cadrul Sistemului naţional de licenţiere a hotărât, luni, retragerea licenţei clubului Sportul Studenţesc, în urma cererii formulată de Viorel Duru, directorul Direcţiei licenţe şi afilieri, se arată într-un comunicat al FRF.

Sportul Studenţesc are posibilitatea de a face apel împotriva acestei decizii, în termen de zece zile, la Comisia de Apel a Sistemului naţional de licenţiere.

Este a doua oară, în ultima lună, când Comisia de primă instanţă retrage licenţa clubului Sportul. Prima dată, comisia a retras licenţa grupării bucureştene în şedinţa din 19 iunie, la solicitarea directorului Viorel Duru, decizie atacată cu apel de conducerea clubului din Regie.

Comisia de Apel a Sistemului Naţional de Licenţiere a admis în şedinţa de joi, apelul formulat de clubul Sportul Studenţesc şi a dispus rejudecarea cauzei pe fond la comisia de primă instanţă.

Duru a declarat săptămâna trecută că Sportul nu poate primi licenţa din cauza datoriilor pe care le are către stat.