Reply To: Licenta clubului Sportul Studentesc

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B Licenta clubului Sportul Studentesc Reply To: Licenta clubului Sportul Studentesc

#65808
sorin
Member

FRF se joaca. Uite licenta, nu e licenta!

12.07.2006
Oficialii Federatiei Romane de Fotbal jongleaza cu licentele cluburilor din prima divizie, fara sa aiba curajul sa ia o decizie ferma, care sa nu mai poata fi contestata. Astazi le ridica, maine le da inapoi, in conditiile in care mai sunt 17 zile pana la startul campionatului.

Decizia Comisiilor FRF de a retrage licenta clubului Sportul Studentesc, pentru a doua oara in ultima luna, ii face pe microbisti sa se intrebe pana cand va mai dura tot acest circ. Probabil, pana in preziua inceperii Ligii I, dupa care atentia se va abate brusc asupra scandalurilor din fotbalul romanesc. „Ne pare rau de aceasta situatie si mi-e jena de opinia publica si de ceilalti parteneri. Sunt insa tergiversari deoarece se judeca pe proceduri in loc sa se judece pe fondul problemei. Cei care nu indeplinesc criteriile din Manualul de licentiere vin cu tot felul de chichite avocatesti pe care m-am si saturat sa le tot demontez“, ne-a declarat, ieri, Viorel Duru, directorul Directiei licente si afilieri al FRF. In replica, patronul clubului din Regie, Vasile Siman, a spus: „Lucrurile sunt extrem de simple. FRF e obligata sa comunice la UEFA, la 31 mai sau 1 iunie, cluburile care au primit licenta. Orice discutie legata de licentiere trebuia facuta pâna atunci“.
Comisiile federale care se ocupa de licentiere au pe masa de lucru dosarele Jiului si al echipei UTA. In timp ce „minerii“ risca sa nu fie programati in prima etapa din cauza datoriilor financiare, aradenii au probleme legate de stadionul pe care ar urma sa dispute jocurile din viitorul sezon. FC National a scapat ca prin urechile acului, prezentand contractul de inchiriere al clubului cu BNR.

In caz ca Sportul, UTA sau Jiul nu ar primi licenta pentru noul sezon, echipele care ar beneficia, indirect, ar fi, in ordine, Pandurii Tg. Jiu, FCM Bacau si Forex Brasov.
Alexandru Traciuc