Reply To: Licenta clubului Sportul Studentesc

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B Licenta clubului Sportul Studentesc Reply To: Licenta clubului Sportul Studentesc

#65885
Giani
Member

@DAN VALER MOLDOVAN wrote:

Hai sa o spun altfel, ca tot imi spuneti ca sunt mioritic. Siman ar fi trebuit sa inceapa sa plateasca datoriile. ASA SE FACE INTR-O TARA NE-ROMANEASCA, INTR-O TARA CIVILIZATA. DATORIILE LA STAT SE PLATESC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Legat de abuzuri si de atitudinea mea fata de ele, ati citit primele mele post-uri? Evident ca e un abuz colosal!!!!!!!!

Am zis ca e clar abuzul frf dar si prostia lui Siman. El a inlesnit acest abuz.

Dane, stii care sunt datele problemei? Jiji, Copros si Porcea nu au mai platit un bam vechi impozite la stat din timpuri deja istorice, in timp ce Siman are o datorie reesalonata. In plus, datoriile catre bugetul de sdtat constituie criteriu de retragere a licentei incepand din sezonul 2008/2009, de ce numai ni cazul Sportului Studentesc regula se aplica retroactiv cu doi ani? Cica Simota, cercetat penal pentru impozitele nedeclarate si, evident, neplatite, este iertat, iar Siman, cu datoriile declarate si reesalonate, este penalizat? De ce Fecali, cu datorii nedeclarate, neplatite, si care mai si face abuz de pozitie si hartuieste fiscul, este iar iertat? De ce altii care au datorii de 10 ori mai mari, pe care oricum nu le platesc, scapa de bratul fracturat al legii asteia strambe? Nu ma convingi, tu tot cu balada Miorita traiesti, no offence.