Reply To: Licenta clubului Sportul Studentesc

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B Licenta clubului Sportul Studentesc Reply To: Licenta clubului Sportul Studentesc

#65897
Giani
Member

@DAN VALER MOLDOVAN wrote:

Hai sa o spun altfel, ca tot imi spuneti ca sunt mioritic. Siman ar fi trebuit sa inceapa sa plateasca datoriile. ASA SE FACE INTR-O TARA NE-ROMANEASCA, INTR-O TARA CIVILIZATA. DATORIILE LA STAT SE PLATESC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Legat de abuzuri si de atitudinea mea fata de ele, ati citit primele mele post-uri? Evident ca e un abuz colosal!!!!!!!!

Am zis ca e clar abuzul frf dar si prostia lui Siman. El a inlesnit acest abuz.

Stii ce datorii istorice au la bugetele de stat cluburi precum Juve, Inter, Barca, Manchester, Real Madrid, PSG? Fiecare de ordinul zecilor de milioane de euro, si nu ii retrgradeaza nimeni. Stii ce datorii are Luceafarul (adica steaua ciobanului)? 14 milioane euro, neplatiti de vreo cinci ani. De ce nu se ridica licenta si la stana? Oricum, ca sa te informez complet, datoriile la buget vor constitui criteriu de licentiere abia peste doi ani, adica din sezonul 2008/2009. Suntem in 2006/2007, de ce noua ni se aplica o reglementare anticipat? (in conditiile in care datoriile clubului au scazut in ultimul an de la 1.5 mil. la 350.000; deci nu se pune problema de rea-vointa). Te cred ca esti suparat, si nu esti singurul, dar asta nu inseamna ca trebuie sa iti afecteze gandirea. Mie mi-a afectat-o, dar in alt sens decat tie: GO FIGHT!!!!