Reply To: Licenta clubului Sportul Studentesc

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B Licenta clubului Sportul Studentesc Reply To: Licenta clubului Sportul Studentesc

#65898
sorin
Member

Pacat,

Cea mai frumoasa echipa din Romania, in B

Asta este o mare timpenie, o mare magarie, in linie cu celelalte mari magarii care se intimpla in Romania, si de voie, de nevoie sint acceptate de romanul prost, cu capul plecat si cu caciula-n mina. Siman a incercat sa ridice capul si uite ce a patit. Generatiile mai in virsta ( pe care de altfel le respect, am si eu familie, parinti…) din care fac parte Dragomir , Sandu si Duru (mai nou, nehalitii de Prunea is Lupescu), inca mai cred in fabule cu sabii care taie capetele neplecate in tara asta a noastra in anul 2006.
Nu va mai certati intre voi si nu mai dati vina pe el, asta este un fenomen national (neplata datoriilor) acceptat de stat (caci nu au alta varianta deocamdata, in privinta fotbalului, dechit sa lichideze liga), chiar daca mai ameninta din cind in cind. Ca s-a luat in colti cu Sandu, cu Dragomir, ca nici macar nu se intelege cu Copos, Becali sau alte caractere din nenorocita asta de liga, ca mereu intirzie cu platile, mai ales la antrenorii si administratorii grupelor de copii si juniori care au grija de ouale de aur, ca nu face asta sau pe cealalta, ce mai conteaza, naiba stie care este adevaratul motiv. Poate ca itr-adevar deranjaza Mafia si Status Quo-ul care functioneaza in Liga de dupa “revolutie” si cine stie cite alte chestii nu stim noi naivii de suporteri (vreo 500 la numar) ai echipei Sportul Studentesc, o echipa, teoretic, representanta a studentimii bucurestene, dar practic o mica echipa de cartier, fara prea mari pretentii dupa cum de altfel, rusinos, declara chiar prietenul nostru Siman la inscaunarea “afluentului” antrenor Sichitiu.
Noi sintem o echipa fara obiectiv, a spus Siman atunci, facindu-ma sa cred ca este in afacerea asta numai pentru posibilul profit si …totusi ceva ma face sa cred ca e mai mult de atit. Sint convins ca omu’ are un plan de lunga durata in ceea ce priveste aspiratiile si pretentiile echipei. Sper sa nu ma insel. Cred ca dom’ profesor stie destul fotbal chiar daca aparent vrea numai bani din vinzari.
Nenorocirea este ca nu reusim sa prea stam prin A si astfel trebuie sa scapam periodic de jucatori mai mult sau mai putin buni pe bani mai multi sau mai putini. Ca va fi fortat sa vinda ieftin, ce mai coteaza, e tirziu, si oricum noi suporterii nu am avea nici un profit su pierdere, poate doar mihnirea nedreptatii suferite, de care mi-e sila. Daca eram slabi n-aveam nici o pretentie, dar asa, e trist. Acum o sa se ambitioneza nea Sile si fie ii pastreaza pe toti si promovam inca de la sfirsitul turului, fie ii da pe afara dar nu jigodiilor gen Steaua, Rapid, Dinamo, etc.
Problema e alta.
Am patit aproape acelas lucru in urma cu 3 sezoane, ceva se intimpla. De data asta motivul este puieril , sfidator, insultator si ar fi fost de-a dreptul tragic daca am fi luat campionatul sau macar daca jucam in UEFA. Daca Sile nu face rost de bani, sponsori, SPATE, se v-a mai intimpla…O sa apara alte motive si iar picam si iar vindem si iar ne enervam, certam, omorim cu firea, etc. pina se schimba ceva, sistemic.
Nu stiu de ce ziarele din Romania nu se sesizeaza mai mult, sau de ce nu fac mai mare taraboi, in fond in momentul in care Sportul era sus toti aveau material de scris, mai de bine, mai de rau , scriau. Acum ca sint jos ar trebui sa sa faca si mai MARE galagie pe tema asta.
Apropos, daca iesiti pe strada strigati si pentru mine, sint cu sufletul acolo. De fapt o sa fiu chiar si cu trupul prin Septembrie, ne vedem pe la meciuri, indiferent de divizie…
Ma gindeam sa scriem noi suporterii o scrisoare deschisa catre (toate) ziarele, dar foarte repede. Nu stiu in ce masure putem face acelas lucru catre UEFA?
Si in al treilea rind,… echipa asta a noastra nu poate sa gaseasca o firma de avocati mai seriosi care sa tina gainarii departe de noi? Nu-mi vine sa cred ca Siman se ocupa personal de problemele juridice ale clubului.

In furia si frustrarea avuta dupa citirea verdictului prea inaltilor de la FRF si scirbit de oamenii mici si fara caracter care se invirt fora rost prin cotloanele federatiei ma gindeam si eu sa renunt, sa nu mai am nimic de-a face cu fotbalul romanesc, insa…boala e incurabila. N-avem ce face si trebuie sa mergem mai departe. Tin cu Sportul din ’72,… ma pierd cu firea pentru un an in B? Nu e ca si cind am fi fost Juventus Torino.
Si stati ca n-a inceput campionatul…cine stie poate-si re-gaseste Mircea Sandu caracterul format in Regie si pierdut pe undeva pe la un sprit. Iar eu, sper sa ma trezesc miine si asta sa fi fost numai un vis urit.

Bafta, Hai Sportul.