Reply To: Licenta clubului Sportul Studentesc

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B Licenta clubului Sportul Studentesc Reply To: Licenta clubului Sportul Studentesc

#65907
Giani
Member

@DAN VALER MOLDOVAN wrote:

Tara de jegosi si corupti! Asta suntem. Aproape toate cluburile din div A au datorii dar noi, nefericitii de noi, suntem trimisi in divizia B.
Sa aratam la uefa ca in fotbalul romanesc exista lege si ordine.
Vai de sufeltul vostru.

Dane, imi cer scuze pentru aseara. Ti-ai revenit, NU esti mioritic. Am folosit acest termen in sensul strict al baladei, adica in ideea de resemnare in fata abuzurilor, nicidecum in sensul celalalt, peiorativ la adresa romanilor. Asta este ideea: GO FIGHT. Poate nu cu pichetarea FRF; ai dreptate, ne-am strange maxim 10 insi. Dar un protest organizat la UEFA si FIFA se impune. Si un atac concentric, pe toate canalele posibile si imposibile.


@Florin
Maican: Am votat si eu un mare NU. La cinci minute dupa mine, a votat si George. Scorul era 1392-3984 la votul meu. Cand a votat George, scorul era 1396-4208. A mai trecut o jumatate de ora, scorul este 1404-4372.

In ciuda nmumarului mic de suporteri, Sportul ramane o echipa iubita. In urma cu o luna am fost la o conferinta in Timisoara, unde am intalnit destui colegi de breasla microbisti. Toti au recunoscut ca meciul Poli – Dinamo a fost aranjat si ne-au injurat ca am pierdut cele doua meciuri decisive pentru castigarea titlului. Ei cand injura capitala se refera intr-adevar numai la SDR. Sportul nu este vizat.