Reply To: Licenta clubului Sportul Studentesc

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B Licenta clubului Sportul Studentesc Reply To: Licenta clubului Sportul Studentesc

#65908
sorin
Member

Marele decont
Decebal Rădulescu

Şiman, patronul Sportului, şi-a ales cel mai prost discurs pentru a-şi apăra cauza în conflictul cu FRF. “Sportul deranjează pentru că joacă un fotbal corect”, a spus el. Nu mai departe de acum cîteva luni, în finalul ediţiei trecute de campionat, presa a consemnat “in corpore” că Steaua a cîştigat foarte uşor meciul cu studenţii disputat în Regie (2-1). Asta ar fi prima observaţie.

Cea de-a doua îl vizează direct pe Mircea Sandu, şeful FRF şi omul din umbra Comisiei care a retrogradat-o pe Sportul în favoarea echipei Pandurii. Ultima condusă de Marin Condescu. La alegerile din toamna trecută, Condescu a manevrat aproximativ 50 de voturi în favoarea lui Mircea Sandu. Cu acestea, Naşu’ a reuşit să-l învingă pe Gică Popescu. Astăzi, Mircea Sandu, cel poreclit Naşu’, şi-a plătit datoria. E vorba de un “decont” uriaş, făcut cu un tupeu incredibil în faţa întregii ţări.