Reply To: Licenta clubului Sportul Studentesc

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B Licenta clubului Sportul Studentesc Reply To: Licenta clubului Sportul Studentesc

#65938
sorin
Member

Vasile Şiman ameninţă cu UEFA

Principalul finanţator al echipei din Regie spune că se va adresa forului european pentru a demonstra că în cazul echipei lui s-a făcut cel mai mare abuz.

Răzvan IONAŞCU
Vasile Şiman (foto) ameninţă că, dacă lucrurile nu se vor rezolva, va depune o plângere la mai-marii forului european.
PRO Domnule Şiman, continuaţi să susţineţi că e o decizie aberantă?
SIMAN Normal că da. Nu are nimic în comun cu regulamentele pe care ei pretind că le-au aplicat. La acea comisie se gândeşte şi se vorbeşte după cum visează fiecare noaptea. În acele comisii nu există oameni competenţi, doar prieteni, o parte fiind angajaţi ai FRF.
PRO Ce alte cluburi credeţi că mai au, în clipa de faţă, datorii financiare?
SIMAN Nu mă interesează acest aspect. Dar vom face toate demersurile necesare la UEFA pentru a demonstra care este atitudinea comisiei de licenţiere de aici.
PRO Aveţi oferte pentru jucători?
SIMAN Vom discuta la momentul potrivit. La ora actuală ne ocupăm de rezolvarea acestei probleme. Vreau să se ştie că noi nu am retrogradat, motiv pentru care vom juca în Liga I. În momentul în care s-a încheiat procesul de licenţiere a cluburilor, pe 31 mai, decizia a fost definitivă şi irevocabilă. Acum aceşti incompetenţi atacă această hotărâre.
PRO A vrut cineva anume ca Sportul să retrogradeze?
SIMAN Sunt foarte multe persoane care nu ne iubesc. Am deranjat prea mult sezonul trecut.