Reply To: Licenta clubului Sportul Studentesc

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B Licenta clubului Sportul Studentesc Reply To: Licenta clubului Sportul Studentesc

#65941
cameliu
Member

Griji baietzi ce scrietzi ca ajungetzi in presa:

http://www.gardianul.ro/2006/07/24/sport-c10/facut_incompetent_prunea_vrea_sa_il_distruga_pe_siman_-s82015.html

Facut incompetent, Prunea vrea sa il distruga pe Siman!

24.07.2006
Dupa ce, vineri seara, Comisia de licentiere din cadrul FRF a retrogradat-o pe Sportul Studentesc din cauza datoriilor la bugetul statului, un adevarat razboi a izbucnit intre „studenti“ si federali. S-au aruncat cu cuvinte grele si de o parte si de cealalta, dar cel mai grav este ca s-a ajuns pana la amenintari cu moartea, aparute pe site-ul oficial al gruparii din Regie.

„De fiecare data cand voiam sa vorbim despre datoriile pe care le are la stat Sportul Studentesc, Vasile Siman ne spunea ca nu e treaba noastra ce datorii are el“, au dezvaluit oficialii FRF, arunci cand au anuntat decizie retrogradarii Sportului Studentesc. „Imi pare foarte rau ca s-a intamplat asa, dar s-a ajuns aici din cauza inconstientei unui om“, a punctat Mircea Sandu, presedintele FRF. De partea cealalta, patronul gruparii din Regie a tunat si fulgerat impotriva membrilor comisiei de licentiere, care il au in frunte pe Florin Prunea. El i-a numit „incompetenti“ pe acestia si i-a asigurat pe fanii Sportului ca echipa va juca tot in prima liga. Parca pentru a pune sare pe rana sangeranda a lui Siman, Prunea, care a fost si vicepresedinte AFAN, le-a recomandat jucatorilor din Regie sa depuna memorii pentru a deveni liberi de contract. Asta ar insemna, practic, sfarsitul aventurii in fotbal a lui Siman, al carui tel este sa obtina cat mai multi bani din vanzarea jucatorilor.

Prunea, amenintat cu moartea
Site-ul oficial al Sportului Studentesc este locul unde s-a comentat cel mai aprins decizia FRF. Fanii „studentilor“ si-au exprimat revolta, dar si-au pastreaza luciditatea necesara pentru a depista principalul vinovat pentru situatia creata: Vasile Siman. „Oricum, foarte multi considera ca Siman e un excelent manager, dar a doua oara retrogradam ca nu are bani-vezi cazul Bacau 2003! Siman a fost dezatrul Sportului. Cu un alt manager eram in Cupa UEFA! Asa ca pe langa toti sacalii din fotbal Siman e autorul principal al retrogradarii! Daca platea banii, problema nu exista! Daca jucatorii vor fi declarati liberi, asta inseamna practic sfarsitul de club profesionist al unei echipe de 90 de ani!“, a scris „Cezar Mihalcescu“. Ipoteza desfiintarii echipei l-a facut pe „Dan Valer Moldovan“ sa il ameninte pe Prunea: „Daca se intampla acest lucru, Prunea e un om mort!“. Totusi, acesta il „urecheaza“ si pe Siman, care „trebuia sa inceapa sa-si plateasca datoriile. Din presa reiese ca Jiul a primit licenta pentru ca a inceput sa plateasca. Simplu, asta ar fi trebuit sa faca si Siman, sa le dea mai putine motive celor de la comisii si comisioare sa o retrogradeze pe Sportul. Banii pe Cruceru ar fi trebuit sa-i vireze direct la stat. Sa dea dovada de bunavointa si nu de incapatanare“.
Victor Partan