Reply To: Licenta clubului Sportul Studentesc

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B Licenta clubului Sportul Studentesc Reply To: Licenta clubului Sportul Studentesc

#65942
Giani
Member

Il cheama Partzan saracul, ce nume de basina are. Dan sa il ameninte pe Prunea cu moartea, este cel mai ilar lucru. Daca vroia(m) sa o faca(em), aveam un motiv serios in iulie 1994, cand calitatile lui de superportar ne-au eliminat din semifinalele Cupei Mondiale. In rest, urechila este o mare nulitate: a fost un jucator nul, este un om de fotbal la fel de nul, este un politician penibil, iar calitatile lui umane il duc spre zona nevertebratelor. Acesta este… cum dracu’ il cheama? ca parca fu candva porcar national.

Si intrucat Dan nu l-a amenintat, ci doar a folosit o metafora, il amenint eu: daca decizia ramane definitiva, imi fac o piftie pe cinste din urechile lui (dar mai am nevoie de inca un porc ca sa iasa piftia buna… faceti-mi o propunere: Nasu, Mitica sau Jiji? ca Duru ala pute prea tare a jeg si transpiratie).

EDIT: Cand o fi asta site oficial, il propun pe Cazimir sponsor, pe Florin manager general, pe Ovidiu director sportiv si pe Gâgă purtator de cuvant sau director cu aprovizionarea (prietenii stiu de ce).