Reply To: Licenta clubului Sportul Studentesc

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B Licenta clubului Sportul Studentesc Reply To: Licenta clubului Sportul Studentesc

#65945
sorin
Member

“Incompetenţa naşte monştri!”

Vasile Şiman a înfierat atitudinea celor care au decis ca Sportul Studenţesc să fie retrogradată în Liga a II-a

Andrei NOURESCU
Patronul Sportului este foarte liniştit în continuare, fiind convins că echipa sa nu poate fi trimisă în Liga a II-a şi că în curând îşi va recăpăta licenţa.
Vasile Şiman este de părere că procedura de retragere a licenţei va fi urmată de cea a reacordării şi că nu implică în niciun fel o retrogradare imediată. “Noi am obţinut licenţa pentru sezonul care vine pe 31 mai. Dacă ni s-a retras, vom vedea în ce condiţii o putem reobţine, avem timp până la finalul sezonului. Abia atunci am putea fi retrogradaţi. Dar în niciun caz în acest sezon”, spune Şiman, sigur că va face toate demersurile pentru recâştigarea respectivei licenţe. Şiman este convins că povestea retrogradării se datorează “momentului de poză pe care şi l-au dorit Prunea, Duru şi ceilalţi oameni care ne-au dat deja în eşalonul secund, când, de fapt, conform procedurilor UEFA, nu se poate sări peste anumiţi paşi. S-a dorit sânge!”. “Dar ei nu sunt specialişti, asta e problema, s-au grăbit. Decizia de retragere a licenţei nu înseamnă retrogradare, ci va fi urmată de reobţinerea licenţei. Dar incompetenţa naşte monştri!”, spune patronul Sportului, care susţine că nişte interese ciudate, pe lângă incompetenţă, au dus la situaţia actuală.
Vasile Şiman pretinde că are de primit oricum de la Ligă, din drepturile TV, aproximativ 600.000 de dolari, “adică dublul datoriilor”. Sunt însă voci care susţin şi că, în cazul retrogradării, el nu va putea vinde jucătorii, pentru că statul şi-ar recupera automat din datorii reţinând banii din transferuri.