Reply To: Licenta clubului Sportul Studentesc

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B Licenta clubului Sportul Studentesc Reply To: Licenta clubului Sportul Studentesc

#65961
07Ex
Keymaster

@razvanR wrote:

Daca se vrea o LIGA 1 cu Pandurii si UTA, mult succes dar nu poate fi in interesul fotbalului romanesc.

Razvan, da acord cu tine, insa nu sunt asa de sigur daca FRF si LPF nu chiar prefera sa aiba o Liga 1 cu Pandurii si UTA. In fond pe ei nu-i intereseaza cine este in Liga 1 atat timp cat echipele care trebuie sa castige campionatul il castiga si atat timp cat echipele care trebuie sa ne reprezinte in Europa ne reprezinta.
Sportul, Pandurii, UTA oricum nu sunt in ecuatie, dar macar Pandurii si UTA pot juca si in afara terenului 😉 si nu fac scandal asa cum o face Siman. Din punctul lor de vedere mai bine cu Pandurii si UTA in Liga 1 decat cu Sportul, nu?
In plus, asa cum ai spus si tu, Sportul a batut aproape toate echipele in A si B in ultimii ani, ceea ce nu e bine. Sportul este o echipa imprevizibila. Daca ramane in Liga 1, cine stie, poate ia campionatul, si atunci ce se vor face federalii? Cum le vor explica ei celor de la Steaua, Dinamo, sau Rapid, care au adus veniturile cele mai mari federatiei in ultimii ani ca acum Sportul va fi campioana? Nu prea merge, nu?