Reply To: Licenta clubului Sportul Studentesc

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B Licenta clubului Sportul Studentesc Reply To: Licenta clubului Sportul Studentesc

#66018
Giani
Member

La grande comedie n’est pas finie. Le processus de licenciation de Sportul Studentesc est encore en rôle, si gata, trec pe romana ca sa priceapa toata lumea.

Din cugetarile lui Urechila: “mai bine fugariti-l pe Siman”, “mai aveam putin sa cad in genunchi, imi vevea sa plang” (si crocodilul lacrimeaza cand isi devoreaza prada), “va vor pleca toti jucatorii (pe nimic)”, “nu mai este cale de intoarcere, azi am primit o confirmare verbala, prin telefon, de la UEFA, a corectitudinii deciziei de retrogradare a Sportului”. Cine are creier sa judece toate aceste afirmatii, este liber, iar cu cine nu gandeste nu discut. Mai mult, desi exista prevazute in manualul de licentiere UEFA trei pasi: acordarea, retragerea si apoi reacordarea licentei, FRF nu recunoaste decat primii doi pasim poentru ei, al treilea pas NU exista. In conditiile in care Siman a prezentat documente clare, care atesta plata a 50.000 EUR catre autoritatile fiscale si reesalonarea diferentei de aproape 290.000 EUR pe un interval de 90 de zille, cu o prima transa de 100.000 EUR (am vazut aceste documente, poarta o semnatura dublata de stampila Administratiei Financiare a Municipiului Bucuresti, la care se adauga ordinul de plata datat cu ziua de luni, 24 iulie; deci aceste documente sunt foarte valabile in orice instanta).

Ramane interesanta ultima cugetare a urechiatului: “jucatorii vor pleca pentru nimic, intr-o luna nu veti mai avea nici unul dintre cei zece internationali (3 seniori plus 7 tineret)”. Mie, personal, aceasta replica imi suna foarte tendentios. Parerea mea este ca Prunea a avut un ordin si l-a executat, dar este atat de fraier incat nu are capacitatea itelectuala de a ascunde acest lucu.

I’m sick of Rromania!